foto

Waldemar Pokromski

  • nar. 26.8.1946 (73 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 Magnezja
2019 Tak jest dobrze
2018 Studená válka
2017 55 schodů
2016 Snowden
2015 Discopolo
Hiszpanka
Kolonie
Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
2014 Sousedi
Šrám
2013 Hanni & Nanni 3
Walesa: člověk naděje
2012 Můj německý přítel
2011 Das Blaue vom Himmel
Oranžové léto
Urban Explorer
Wintertochter
2009 Bílá stuha
Die Perlmutterfarbe
Thank You Mr. President
2008 Anarchistova žena
Baader Meinhof Komplex
2007 Katyň
Ďáblova dílna
2006 Klimt
Parfém: Příběh vraha
Schwere Jungs
2005 Der Fischer und seine Frau
2004 Ono
Pád Třetí říše
2003 Král Ubu
Otisk
Čas vlků
2002 Nebe
Pianista
Pomsta
Solino
2001 Das Sams
Pianistka
2000 Die Verhaftung des Johann Nepomuk Nestroy (TV film)
Princezna a bojovník
1999 'Ne günstige Gelegenheit
Der Grosse Bagarozy
1998 Feuerreiter
Liebe deine Nächste!
O jeden hřích navíc (TV film)
Opernball (TV film)
Złoto dezerterów
1997 Berlin Niagara
Funny Games
Last Chance Love
Nocne graffiti
Zámek (TV film)
1996 Netvor
Pestka
1993 Kaspar Hauser
Král posledních dnů (TV film)
Schindlerův seznam
Vlak do pekla
1991 Das Heimweh des Walerjan Wróbel
Sibirien (TV film)
1990 Eine Frau namens Harry
Powrót wilczycy
Rosamunde
1985 Yesterday
1984 Rok klidného slunce
1977 Tančící jestřáb

TV seriály

2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Katyň

Kostymérská filmografie

Filmy

1990 Powrót wilczycy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky