Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 2

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (100)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Doplnila bych název Tak fajn na Tak fajn....jdu se zabít. Vidím, že nejen česká ale také slovenská filmová tvorba je na tom hodně špatně...Tohle bylo ale hrozné i na ten nejhorší český film. Jak jsem si přečetla v předchozích komentářích, že takové drogy nezná ani Daniel Nekonečný tak s tím souhlasím na sto procent. Pevně doufám, že si jen dělali p*del a chtěli tak natočit něco free v létě o užívání si života apod. Zatím ale natočili jenom Mariána Labudu jako nejstarostlivějšího otce na světě a navíc asi silně zakomplexovaného, podivného (zjevně sjetého) Tomáše Palondera se sklony k transsexualitě, neustále pištící a pořád si na něco stěžující Barbora Žilecká, divné herectví Labudy mladšího a přehlídku (s prominutím) nejhorších písniček roku a ještě mi tam chybělo celé cédéčko Rytmusa aby to bylo komplet...Zuzka Norisová by zlepšila nejhorší sadu odpadu alespoň jen na odpad ale bohužel se tam dohromady objevila tak maximálně tři minuty...Stejně jsem nečekala nic lepšího než odpad takže odpad odpadů se mi potvrdil přesně podle očekávání. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Snad ani nemusím zmiňovat za co jsem dal tu hvězdu ne? Nebo radši pro ty pomalejší jo :-). Barbora Žilecká jí ode mě dostala, ani ne tak za herecký výkon, protože ten stál řekl bych za hovno stejně jako celej film, ale prostě jenom díky ní jsem vydržel až do konce, hezky se na ní kouká a já jsem jen chlap, tak co :-). Každopádně jako celek vážně na přesdržku, neuvěřitelný co naši sousedia či chcete-li bratia dokážou vypustit do světa! A ten muzikál v žánru, to už je jako fakt PECKA! 5% ()

Reklama

ecceHOMMO odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné, pri sledovaní tejto nehoráznej blbosti som našiel aj zopár pozitív: fajn hudba, letná príjemná atmosféra. Bohužiaľ scenár, námet, kamera, strih.....všetko mi prišlo, akoby to robil niekto, kto nemá žiadnu skúsenosť, a robí to po prvý krát. A tie pokusy o vtip....proste tragédia. (A tak rozmýšlam či tá hudba a letná atmoška si zaslúžia aspoň jednu hviezdu. Asi ani nie, veď ostatné je odpad odpadov....). ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo. Já od toho nic nečekal a tak jsem mohl být jen překvapen. Jsem rád, že se dá natočit film bez fekálního humoru. Jen mi není jasné co ta Bára na tom Labudovi vidí. A mobil bych mu rozflákal už po hodině pobytu. Jedna hvězda za Báru, jedna za Diesel a dvě že jsem mohl na hoďku a půl úplně vypnout a nepřemýšlet co tím autor myslel... Takže Troška ani náhodou a ve srovnání s komediemi z čr v poslední době - jednoznačně beru!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Původně měli jet na letní dovolenou do Chorvatska ve čtyřech, ale těsně před odjezdem se jeden z milostných párů rozpadl kvůli afektované polovičce, která si postavila hlavu a vyvolala zbytečnou scénu o letní obuv. Milan, Beáta a Miki tedy vyrážejí k moři jen ve třech ve vypůjčené a hlavně drahé fotříkově káře, který vyžaduje s vozem striktní zacházení, jinak bude zle. Dobrácký Milan se svojí atraktivní přítelkyní Beátou a s jejich živelným kamarádem Mikim zažijí u moře ty pravé letní radovánky, mimo jiné přiskřípnutý prst, zabodnutého mořského ježka v noze nebo jak neztratit apetit k místním specialitám, vypadající na talíři nanejvýš podezřele. Zpozorní zejména příznivci u mě zaběhaného a oblíbeného termínu "leading hot actress", kdy herečka v hlavní roli svým atraktivním vzhledem vysoce převýší kvality filmu. Nádherná Slovenka Barbora Žilecká tyhle parametry plní s maximálním nasazením a dá se říct na 120%. Mohl jsem ještě porovnávat její zadek v bikinách se zadkem Zuzany Norisové, ale ta je ke vší smůle k mání pouze ve dvou scénách a byla to ta, kterou nechali doma. Horší už je to se scénářem, který sice měl být údajně sepsán současně režisérem filmu Palo Janíkem, ale převládal neodbytný pocit, že žádný pevný scénář snad ani neexistoval, a režisér nabádal herce k improvizaci. Odtud by mohlo pramenit vysvětlení, proč se většina hereckých výkonů pohybuje na hranici "naturščiků". Snad jen Marián Labuda senior v roli přísného otce, kterého hrál svému skutečnému synovi Majo Labudovi, dal do své role vtipnost. Scéna, kdy žádá svého syna o ujištění, že jeho auto je v pořádku prostřednictvím mms, je asi nejvtipnější z celého filmu. Film byl právě dost nemohoucí ohledně gagů, které i přesto, že jich bylo relativně dost, nedokázal, prisahám Vačku, vtipně podat. Terčem vtipnosti se pro tento případ stal hlavně Labuda junior, a i když ho trefil kámen do hlavy nebo se do auta načerpal nesprávný benzín, tak to se mnou nic neudělalo. Vtipy se zkrátka v drtivé většině minuly účinkem. A pokud se ptáte na děj, je lepší na tento aspekt rovnou zapomenout. Děj se zde nevyskytuje. Filmu to nejlépe vyšlo s letní atmosférou a s hudební složkou sestávající z kvalitní slovenské muziky. Obojí bylo přesně ve vyváženém poměru a divákovi to navodilo dokonalou letní iluzi, i když je venku sychravo. Ano, léto zde bylo skutečně "Tak fajn". Po skončení ale u mě až tolik nerezonoval pocit, že to bylo "Tak fajn" jako celek. Film mě připomínal ze všeho nejvíc reklamu na cestovní kancelář, které díky méně náročným turistům, krach hned tak nehrozí. Příště bych zvolil atraktivnější destinaci než je průměrné Chorvatsko a také schopnější a hlavně tvořivější režii. 50% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Milan (Marián Labuda ml.) nosí vo filme tričko s nápisom MUFUZA. Ide o futbalové mužstvo zložené z hercov, spevákov či bývalých športovcov, ktorého celý názov znie Mužstvo futbalových zázrakov a ktorého členom je aj Labuda ml. (toi-toi)
  • Na začiatku dostane Milan (Marián Labuda ml.) kameňom do hlavy a má tam ranu. V ďalšom priebehu filmu po nej však nie je ani stopy. (toi-toi)
  • Tomáš Palonder, ktorý hrá vo filme speváka Mikiho, pôsobí v reálnom živote ako spevák skupín Bruno Benetton, Palonders a Love 4 Money. (toi-toi)

Reklama

Reklama