Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 1

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (100)

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, i u nás to známe. Někdo docela schopný lobbovat ale neschopný točit dostane chuť za cizí prachy se někde ohřát u moře, případně na rovníku. Vytáhne si proto pár herců, patrně z nedostatku jiných pracovních příležitostí ochotných k čemukoliv, a za peníze sponzorů a koproducentů vyrazí na jih s permanentně zapnutou kamerou, vždyť v časech digitálních snímání nic nestojí a něco z té improvizace určitě použít půjde. Pavola Janíka neznám, ale tipnul bych si, že zatím se živil maximálně tak jako režisér hudebních klipů disko skupin. Třeba část na motorových přibližovadlech na moři měla kvalitu klipu Verony. Kamenem úrazu je ale kromě scénáře a dialogů, při nichž člověk nemůže nevzpomínat na Účastníky zájezdu, Lov miliardáře, „Jezero hrochů“ (Troška je „přítomen“ hodně, vždyť i ten kohout tu kokrhá) a podobné skvosty, samozřejmě i výběr herců. Labuda starší kromě rolí nezapomenutelných má za sebou i ty, na které by hlavně divák rád zapomněl co nejdříve, ale v Tak fajn možná ještě laťku o něco „posunul“. Labuda mladší by se dobře hodil do filmu o na doživotí odsouzených vrazích, ale nezpochybnitelný je i jeho přínos pro oblast dokumentů o přírodě, málokomu se totiž podaří zachytit vorvaně takhle pěkně zblízka. U Barbory Žilecké se jen čeká, jestli ty kozy ukáže nebo ne (chtěl bych tuhle slečnu vidět někdy po ránu, ještě než se zmaluje, stačilo by v televizi). Jedině snad Tomáš Palonder hraje postavu, která může v někom existovat, problém ale je, že podobné typy „free happy lidí“ bytostně nesnáším. A někdejší idol česko-slovenských mužů a pak taky Davida Krause Zuzana N. se tam jen mihne, aby se její jméno mohlo dostat do titulků hned pěkně na začátek a přilákat k tomuhle megašmejdu aspoň někoho. Z nostalgie. A k tomu Peter Bič prodžekt! No potěš koště. ()

IMartin 

všechny recenze uživatele

Filmu bych "odpadem" možná trochu křivdil. Je to celé natočené v krásném prostředí. Tolik k plusům. Herci hrají na baterky a chovají se jako mentálně retardovaní, celkový klišé příběh stojí za nic a když si na konci filmu máte říct, o čem to bylo, tak marně lovíte v paměti a přemýšlíte. Snaha tu byla. Jedna hvězdička. ()

Reklama

worknroll odpad!

všechny recenze uživatele

největší fail vidim v totální absenci jakýkoli zápletky, což je u filmu docela zásadní ingredience. tenhle film bohužel nemá vůbec žádnej děj, nikam nesměřuje, je to jenom sled zbytečnejch, navíc zoufale nevtipnejch a předvídatelnejch scének, u kterejch cítíte stud a pocit trapnosti. čekáte, kdy už se tam něco stane, ono pořád nic, načež se po půl hodině začnete děsně nudit. rádoby cool scény na vodních skútrech nebo v cool káře, podkreslený votravnym kýčovitym diskem, jsou snad ještě směšnější než scény s rádobyvtipnýma hláškama. nutno říct, že trapnýmu vyznění hlášek výrazně dopomáhá českej dabing (proboha proč?). SPOILER: film završuje kýčovitej a děsně nepravděpodobnej happy-end. norisová (kterou přítel po hádce nechá s kufrem na chodníku a odjede si na dovolenou s kámošema) na něj čeká celá šťastná a dojatá před domem s koupenou další dovolenou, wtf?? fenomenálně krutopřísný rapový video během závěrečnejch titulků ani nemá cenu komentovat. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nemá to žádné kvality, nic mi to nedalo. Nebylo to ale ošklivý, nebylo to zlý - to kdyby chtěl třeba Miki Milanovi ještě odloudit Beatu - to se tady nestalo a já jsem to po pravdě tak trochu čekal. Hvězdičku tedy tentokrát uděluji nikoliv za to, co se tady stalo, ale pro změnu za to, co se tady naštěstí nestalo. ()

aLCaP0Ne odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt som neveril, že tento film môže byť až taký odpad ale plytký príbeh, ktorý je absolútne nudný a nemá naozaj čo ponúknuť, strašne zlá kamera, strih.. hm celé zle. Z celého filmu je najlepší len soundtrack, ktorý by si zaslúžil nejaké to hodnotenie, pretože nazvať ho odpadom by bola veľká chyba Aj napriek tomu, že celý film je opäť o obľúbenej téme lásky a všetkým tým čo k tomu patrí, je len škoda, že výsledok dopadol až tak katastrofálne a keby sa tento počin neudial bolo by o jeden trapas menej.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Tomáš Palonder, ktorý hrá vo filme speváka Mikiho, pôsobí v reálnom živote ako spevák skupín Bruno Benetton, Palonders a Love 4 Money. (toi-toi)
  • Milan (Marián Labuda ml.) nosí vo filme tričko s nápisom MUFUZA. Ide o futbalové mužstvo zložené z hercov, spevákov či bývalých športovcov, ktorého celý názov znie Mužstvo futbalových zázrakov a ktorého členom je aj Labuda ml. (toi-toi)

Reklama

Reklama