Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 1

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (99)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5/10] Kombinácia žáner komédia a slovenská tvorba nikdy k sebe nesedeli a tento film je toho dobrou ukážkou. Každopádne sa nemôže tento film brať ako nejaká vážna komédia, kto to tak berie, robí strašnú chybu, pretože natočiť dobrú komédiu je strašne ťažké a režisér/scenárista/kameraman v jednom musel mať strašne veľa odvahy a penazí, že sa na toto podujal a natočil tento snímok. Ja to beriem ako oddychový film pri ktorom nič neriešim, herci sú prijateľný, prostredie pekné, fajn známe pesničky od našich interprétov, humoru je málo, iba pár úsmevných situácií, výraznejší nie je takmer nikdy ale najviac sa mi páči Labuda starší. Neriešim dejovú líniu, kameru a podobne, pretože to nemá význam. Takisto ako nemá význam točiť tento film, ako oddychový film áno, ale bohužial nič viac. Pri najlepšom priemerný snímok, nie nudný, ale nepotrebný. Čo z toho je horšie?! ()

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Ako som písal v diskusii, do kina by som na to určite nešiel, ale pirátskej kópii filmu by som svoj čas venoval. XviD je vonku a ja mám tento počin úspešne za sebou a musím povedať, že ma tento film celkom prekvapil, pretože som čakal niečo ďaleko horšie, keď má film takéto hrôzostrašné hodnotenie. Mariána Labudu ml. nemusím a navyše v kontraste s Barborou Žileckou mi vadil až príliš veľký vekový rozdiel - to bolo proste veľmi viditeľné. Tak buď mali do filmu obsadiť jemu, alebo jej vekovo primeraného partnera. Film ako taký, na to v akých podmienkach bol natočený dopadol asi najlepšie ako mohol. Jasné, že veľa vtipu to nepobralo, ale keď neviete čo s časom, tak sa na to pozrieť dá a je tam aj určitá šanca že to aj dopozeráte do konca :) Keďže jeden a pol hviezdičky sa udeliť nedá, zaokrúhlim to na dve, asi vďaka Barbore Žileckej, šak čo, pre takýto film je to až až :) EDIT 15.2.2014: takejto sračke som dal dve hviezdičky? pánabeka... toto je úplný sranec! ()

Reklama

worknroll odpad!

všechny recenze uživatele

největší fail vidim v totální absenci jakýkoli zápletky, což je u filmu docela zásadní ingredience. tenhle film bohužel nemá vůbec žádnej děj, nikam nesměřuje, je to jenom sled zbytečnejch, navíc zoufale nevtipnejch a předvídatelnejch scének, u kterejch cítíte stud a pocit trapnosti. čekáte, kdy už se tam něco stane, ono pořád nic, načež se po půl hodině začnete děsně nudit. rádoby cool scény na vodních skútrech nebo v cool káře, podkreslený votravnym kýčovitym diskem, jsou snad ještě směšnější než scény s rádobyvtipnýma hláškama. nutno říct, že trapnýmu vyznění hlášek výrazně dopomáhá českej dabing (proboha proč?). SPOILER: film završuje kýčovitej a děsně nepravděpodobnej happy-end. norisová (kterou přítel po hádce nechá s kufrem na chodníku a odjede si na dovolenou s kámošema) na něj čeká celá šťastná a dojatá před domem s koupenou další dovolenou, wtf?? fenomenálně krutopřísný rapový video během závěrečnejch titulků ani nemá cenu komentovat. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Na slovenské pomery celkom svižný a herecky nápaditý film bez veľkých ambícií. Mohlo to dopadnúť minimálne o kategóriu lepšie, keby film mal zvlášť kameramana a zvukára. Spôsob one-man-stuff je síce najednoduchší čo sa týka predstavy režiséra do realizácie, no jednoducho každý by mal robiť to, čomu najlepšie rozumie, a veru jeden človek nemôže obsiahnuť také široké spektrum filmárských dovedností. To je najväčšiou slabinou filmu taktiež vedľa ženských hereckých výkonov. Labuda ml. a Palonder sú zo začiatku tiež otravný, ale po pár minútach som si na to zvykol, a začal som sa dobre baviť - v niektorých častiach síce ironicky, ale bavil. Skvelé je, že film využíva z veľkej časti slovenskú hudbu, to ho robí imunným voči amerikanizačnému kopírovaniu, ktorou trpí väčšina malých filmových trhov. Scenár neobsahuje nič výnimočné, stavia na humor a hereckú hravosť hrstky predstaviťeľov. Globálne slabý priemer, lokálne silný nadpriemer. Odvážny počin, ktorý nás má pripraviť na to, že slovenských filmov by sa divák nemal báť. Film SOKOLIAR TOMÁŠ a MUZIKA nás už o tom jednoznačne presvedčili. 40% | SD, SK DD | ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ano, je to plytká zábava pro kulturní negramoty. Klidně se k nim přidám, vlastně mezi nimi asi jsem, protože já jsem se bavil. Některé hlášky stály za to. Když připočtu krásnou krajinu a Barboru, nemám co řešit. A klidně bych na hodnocení ještě přidal, kdyby mi nelezlo na nervy chování té hlavní dvojky. Ona jede k moři, ale vadí ji mořská voda a stále myslí na to, zda má dobře namalovanou larvu. On se zase bez mobilu ani nevy. Škoda. A mimochodem jako muzikál to u mne propadlo úplně. Pokud sem tam objeví náznak hudby, tak se do toho kecá. Emotivní scény byly naprosto zbytečné, kdyby je vyhodili (autoři), klidně bych hodnocení zvýšil. Přesto hodnotím jako velmi příjemnou letní oddechovku, u které se na devadesát minut dobře odreaguji. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Milanove (Marián Labuda ml.) zvonenie na mobile je zvučka z detskej relácie Ma-tel-ko (od r. 1973). (toi-toi)
  • Milan (Marián Labuda ml.) nosí vo filme tričko s nápisom MUFUZA. Ide o futbalové mužstvo zložené z hercov, spevákov či bývalých športovcov, ktorého celý názov znie Mužstvo futbalových zázrakov a ktorého členom je aj Labuda ml. (toi-toi)
  • Zuzana Plačková řekla: „Byla to má první herecká zkušenost ve filmu, ale bylo to úžasné, stejně jako Marián. Dobře jsme se bavili." (Sufferer)

Reklama

Reklama