Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sherlock je přivolán k případu, kde okamžitě poznává, že zřejmě udeřil sériový vrah z jeho minulosti. Díky svému důvtipu se brzy pachateli dostává na stopu a před Watsonovou se stihne přiznat k tomu, že pátrání je tentokrát vysoce osobní záležitostí. Vrah, který si nechává říkat jednoduše M., je totiž tím, kdo zabil Sherlockovu přítelkyni Irene Adlerovou. Mezi řečí Joan poví, že muže nehodlá jen dopadnout, ale také se mu chce pomstít. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Fanda Arsenalu. Jako bych neměl dost důvodů k pohrdání." Mně se tedy fotbal Arsenalu vždycky líbil, takže u masového vraha bych asi našel lepší důvod k tomu, abych mu rozvinul červený koberec na cestu za mříže. Nicméně tohle bylo osobní, vrahoun byl perfektní a Moriarty vstoupil na scénu, takže za mě spokojenost. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, čo mohol byť veľkolepý nástup Moriartiho, bolo v skutočnosti nudné a úbohé. Navyše ide o prvú epizódu, ktorá je vpodstate na pokračovanie a má otvorený koniec, bez toho že by ste sa dočkali zadosťučinenia či poriadneho chytenia vraha, vysvetlenia a podobne. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama