foto

Sean Callery

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Inhumans (IMAX)
2014 Small Time
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2006 Jiná než ti ostatní (TV film)
2005 Stav nouze (TV film)
2000 Vrah se vrací
1990 Mom for Christmas, A (TV film)

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Jury Duty (S03E02)
The Ground Beneath Their Feet (S03E01)
Designated Survivor (TV seriál)
Run (S02E22)
Target (S02E21)
Bad Reception (S02E20)
další epizody (12)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Freak Accident (S02E02)
AKA Start at the Beginning (S02E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Paean to the People (S07E12)
All In (S07E11)
Clarity (S07E10)
další epizody (12)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E11)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E10)
další epizody (12)
Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (11)
Inhumans (TV seriál)
...And Finally: Black Bolt (E08)
Havoc in the Hidden Land (E07)
The Gentleman's Name Is Gorgon (E06)
další epizody (8)
Designated Survivor (TV seriál)
Line of Fire (S02E10)
Three-Letter Day (S02E09)
Home (S02E08)
další epizody (18)
Jak prosté (TV seriál)
Špatná strana silnice (S05E15)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Štvanec (S06E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec v konci (S12E12)
Jeden den v životě (S12E11)
Režisér v ohni (S12E10)
další epizody (12)
2016 Designated Survivor (TV seriál)
The Results (S01E08)
The Traitor (S01E07)
The Interrogation (S01E06)
další epizody (8)
Jak prosté (TV seriál)
Šílenství dvou (S05E01)
Morland v podezření (S04E22)
Není nad skutečnou vraždu (S04E21)
další epizody (15)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Noční můra (S11E22)
Drahokam v koruně (S11E21)
Mrtvý v ledu (S11E20)
další epizody (12)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Smile (S01E13)
AKA Take a Bloody Number (S01E12)
AKA I've Got the Blues (S01E11)
další epizody (13)
Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Memento Mori (E09)
Americký sen (E08)
další epizody (10)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Corkscrewed (E12)
I Like to Watch (E11)
další epizody (11)
Jak prosté (TV seriál)
Cena za obchod (S04E06)
Zakopané hry (S04E05)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
další epizody (18)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Falešný záblesk (S05E12)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Nová realita (S05E10)
další epizody (11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tělo jako bomba (S11E10)
Kovbojská soutěž (S11E09)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
další epizody (21)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
další epizody (12)
Jak prosté (TV seriál)
Poslední pocta (S03E08)
Příhoda s muškátovým oříškem (S03E07)
Terra Pericolosa (S03E06)
další epizody (20)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dlouho na spadnutí (S04E12)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
další epizody (12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Konec velkého manipulátora (S10E09)
Konec mistra křížovek (S10E08)
další epizody (23)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Internal Audit (S02E11)
Tremors (S02E10)
On the Line (S02E09)
další epizody (23)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Hvězda (S03E12)
Velké zvíře v Teheránu (S03E11)
Dobrou noc (S03E10)
další epizody (12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
Tajemství v konzervě (S09E10)
Rozruch v porotě (S09E09)
další epizody (22)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Leviathan (S01E10)
You Do It to Yourself (S01E09)
The Long Fuse (S01E08)
další epizody (10)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
další epizody (12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Spor duše s tělem (S08E09)
Smrt komika (S08E08)
Zakuklenec (S08E07)
další epizody (14)
2011 Kennedyové (TV seriál)
My Brother's Keeper (E08)
Lancer and Lace (E07)
Cuban Missiles (E06)
další epizody (8)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Vesta (S01E11)
Kongresman Brody (S01E10)
další epizody (12)
Zpověď (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Me Without You (S07E13)
Labor Pains (S07E12)
Only Half Lucky (S07E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt lovce tornád (S07E05)
Muž v balíku (S07E04)
Princezna v igelitu (S07E03)
další epizody (19)
2010 Médium (TV seriál)
Blood on the Tracks (S07E10)
The People in Your Neighborhood (S07E09)
Smoke Damage (S07E08)
další epizody (22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktorka z fotografie (S06E09)
Kostra v dodávce (S06E08)
Kráska v čokoládě (S06E07)
další epizody (21)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
další epizody (24)
2009 Médium (TV seriál)
You Give Me Fever (S06E10)
The Future's So Bright (S06E09)
Once in a Lifetime (S06E08)
další epizody (29)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa s bombou (S05E10)
Šampion v oleji (S05E09)
Noha s hypotékou (S05E08)
další epizody (25)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
další epizody (24)
2008 Médium (TV seriál)
Drowned World (S04E16)
Being Joey Carmichael (S04E15)
Car Trouble (S04E14)
další epizody (16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
další epizody (6)
2007 The ½ Hour News Hour (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Everything Comes to a Head (S03E22)
Heads Will Roll (S03E21)
Head Games (S03E20)
další epizody (16)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
další epizody (24)
2006 Žralok (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Profiles in Terror (S03E06)
Ghost in the Machine (S03E05)
Blood Relation (S03E04)
další epizody (17)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
další epizody (24)
2005 Médium (TV seriál)
Still Life (S02E09)
Too Close to Call (S02E08)
Judge, Jury and Executioner (S02E07)
další epizody (21)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (24)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S03E24)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S03E22)
další epizody (16)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
další epizody (23)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
další epizody (26)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
další epizody (6)
2000 Sheena (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)

Dokumentární

2011 Bláznivá moudrost

Herecká filmografie

TV seriály

2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace