foto

John Polson

  • nar. 6.9.1965 (53 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Něha
2005 Hra na schovávanou
2002 Nebezpečná známost
1999 Siam Sunset
1994 What's Going On, Frank?

TV seriály

2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
What's Your Story? (S04E01)
Jak prosté (TV seriál)
Kusy a kousky (S06E05)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Ublížíš mně, ublížíš sobě (S05E24)
Zničím tě v reálném životě (S05E14)
Živí mrtví (TV seriál)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Vražda ve hvězdách (S05E04)
Dohoda (S04E24)
Do nebes a do pekel (S04E15)
další epizody (4)
2015 Zoo (TV seriál)
Divoká zvěř (S01E12)
Jak prosté (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E01)
Sestup do podsvětí (S03E24)
Jedna Watsonová, jeden Holmes (S03E19)
další epizody (4)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Ruka (S03E05)
Bohyně odplaty (S03E01)
The Grand Experiment (S02E24)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Blood Is Thicker (S02E08)
Step Nine (S02E01)
Heroine (S01E24)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Ends and Means (S03E20)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nightmares (S03E07)
Old Wounds (S03E03)
Parenthood (S02E14)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Friendly Fire (S02E02)
My Funny Valentine (S01E14)
Anatomie lži (TV seriál)
Skvělá partie (S03E10)
Mentalista (TV seriál)
Krev a písek (S04E05)
2010 Happy Town (TV seriál)
This Is Why We Stay (E05)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Mobster (E07)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Odpočítávání: část první (E21)
Odhalení nula: část druhá (E12)
další epizody (4)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Šabatové pásmo (S01E07)
Hranice nemožného (TV seriál)
Bezmozek (S01E12)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace