Reklama

Reklama

Smrtelná aliance

Trailer

Bývalý příslušník amerického námořnictva Henry se uchýlí do lesů na americko-kanadských hranicích, aby se vyrovnal se svojí minulostí. Ta ho ale dožene v podobě Claye, který má s Henrym nevyrovnané účty a chce ho zabít. Oba muži však budou muset čelit i jinému nebezpečí. Lokalitu, ve které se nacházejí, totiž plánují využít pašeráci drog v čele s Xanderem. Henry a Clay se tak musejí rozhodnout, jestli překonají vzájemný spor a postaví se společně nepříteli, nebo se nechají pohltit vlastním konfliktem... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

otík 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl film bez Van Damma, nikdo by o něj ani pohledem nezavadil a ti, co by jej někdy v noci na nějaké pochybné stanici shlédli, by tomu napráskali odpad a byl by klid. Jenže Van Damme ve své záporné roli minimálně své fanoušky přitáhne, což ovšem nic nemění na oné předchozí myšlence, že film je totálně nezajímavý. Je to naprosté akční céčko, kde sice pár slušných fightů je, ale celé je to natočené tak špatně, že neosloví snad ani jediná scéna. Vztah v úvodu úhlavních nepřátel a později přátel na život a smrt je naprosto vycucaný z prstu a strašně umělý. Motivace záporného a totálně ujetého Van Damma jsou od začátku jasné a jedině on je postavou, která má od začátku hlavu (bohužel ne patu). Navíc Jean-Claude je v dobré formě a svého maniakálního zabijáka obdivujícího krásy lesa a pojídající lesní jahody zahrál parádně (skoro jakoby se vrátil do svého kokainového období a před natáčením mnoha scén si šňupl na dobrou náladu). Nakonec jsem vlastně dostal víc, než jsem od filmu čekal - měla to být naprostá kravina, ale byla to naprostá kravina se zábavným Van Dammem. Takže místo odpadu dávám úsměvných 20%. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - I když jsem JCVD skalní fanda a vždy pěji na něj samou chválu, tak tentokrát udělám výjimku a budu hanit. Protože takhle by to Jeane nešlo! Proč bereš nabídky v takových céčkových sračkách? Jsem z toho celkem i smutný, že můj oblíbenec hraje v takových shitech. Netřeba dalších slov a see ya never Enemies Closere. 45% ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale hej. Prečo nie. Konečene béčko s dobrými hláškami. Herecké výkony sú dobré. Na pomery samozrejme. Scott a Jones nie sú nejaké archetypy akčných hrdinov, ale ako ústredná dvojica fungujú dobre a ani v akcií sa nestratia. Van Damme si počína veľmi dobre. Jeho postava je zaujímavá, vtipná a akčná. Úvodný masaker čo predviedol bol super. Na konci trochu zamrzí, že nepredviedol viac high kickov. Hentie marovačky zvláda každý. Ale od JCVD som čakal nejaké trade mark kopy. Príbeh trochu klišé. Ale celkom napínavý a kvalitou prevyšuje svojich akčných nízkonákladových bratov. Dávam 60%. Toto sa vydarilo. Samozrejme na pomery. Pohybujeme sa v kategórií direct to video akčné béčko za 5-10 mega. 3* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat. Jean-Claude za posledních deset let moc neoslnil. Točí průměrné, mnohdy i velice špatné filmy a jde to s ním společně s jeho věkem do kytek. Dělá spousty hloupých přešlapů, ať už jde o točení stupidních komedií, nebo o spolupráci s Rumuny... Toto jsou smutná fakta, které ovšem nabourává film Smrtelná aliance. Tři plus pro Van Damma. 1) JCVD vzpomíná na starý časy, pere se jako za mlada a mě to baví! 2) Volba role záporáka je volbou výbornou! 3) Psychopatickej magor a Van Damme? Jo, to jde dohromady, kor ještě při sloučení s bláznivým rozčepejřeným květákem na lebce. Ač byl příběh lacinější, ač nebyl obsazen všelijakýma hvězdama, já jsem spokojenej jako prase a na rovinu říkám - chci více takových béček, chci více takových Van Dammů!!! 70% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Také to typické, máme peniaze na jedného poriadného herca, obsadíme JCVD, za zvyšok si prenajmeme kone, kostýmy a loď. Celé to dáme do lesa a dej sa bude odohrávať v noci. Záporákov necheatujeme neobmedzenou muníciou, JCVD dáme priestor hovoriť po francúzsky a trochu podvíhať nohu. A nejaký ten neočakávaný zvrat a final fight na záver. Ozaj? 2 z 5 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Yardak)

Reklama

Reklama