foto

Tony Morales

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 My Father Belize
Wish Man
2018 An Actor Prepares
2017 Pokušení Joyce Mitchellové (TV film)
2015 Clevelandský únos (TV film)
2014 In Your Eyes
Motel
Night Has Settled
Warren Jeffs: Prorok mimo zákon (TV film)
2013 Přízrak zmizelé
Smrtelná aliance
2011 Year in Mooring, A
2008 Ball Don't Lie
Something Is Killing Tate
2004 Gopher Broke
2003 Chicken Party
2001 April's Fool
Jon Good's Wife
2000 Talk to Taka
1999 Captive Audience
1998 Milk and Honey

TV seriály

2020 The Fugitive (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Giant Steps (S03E19)
The Birthday Cruise (S03E18)
2019 Elena z Avaloru (TV seriál)
Festival of Lights (S03E17)
The Last Laugh (S03E16)
Team Isa (S03E15)
další epizody (22)
2018 Elena z Avaloru (TV seriál)
Snow Place Like Home (S02E19)
Finding Zuzo (S02E18)
The Return of El Capitan (S02E17)
další epizody (14)
2017 Elena z Avaloru (TV seriál)
A Spy in the Palace (S02E05)
Three Jaquins and a Princess (S02E04)
The Curse of El Guapo (S02E03)
další epizody (18)
Tým Škorpion (TV seriál)
Crime Every Mountain (S04E10)
It's Raining Men (O'War) (S04E09)
Faire is Foul (S04E08)
další epizody (15)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Navidad (S01E12)
The Scepter of Light (S01E10)
A Day to Remember (S01E09)
další epizody (11)
Tým Škorpion (TV seriál)
Mother Load (S03E09)
We're Gonna Need a Bigger Vote (S03E07)
Bat Poop Crazy (S03E06)
další epizody (20)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 13 (S01E13)
Part 12 (S01E12)
Part 11 (S01E11)
další epizody (13)
Tým Škorpion (TV seriál)
Dam Breakthrough (S02E12)
The Old College Try (S02E11)
Arrivals and Departures (S02E10)
další epizody (22)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Dominoes (S01E12)
Revenge (S01E11)
Talismans (S01E10)
další epizody (11)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)

Dokumentární

2019 Dominican Dream
2016 Fastball
2011 Aljaška: Poslední hranice (TV seriál)
Unguarded (TV film)
1997 Kung Pao Chicken

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Sci Hard (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky