Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Brutální splatterovská vykosťovačka, kde je jen tak aby se neřeklo naroubovaný nějaký příběh o tom, jak zabiják na poslední chvíli přehodnotí životní priority a nezastřelí malou holčičku, načež zabije desítky panďuláků aby ji ochránil. Bojovka je to působivá, neochuzená o tradičně nesmírně říznou asijskou akci plnou neuvěřitelných kaskadérských kousků. Narozdíl ale od Raidu 2, kterému se tak moc chce podobat, nemá patřičnou epickou šíři děje a ani vytříbenou obrazovou estetiku. Zůstává jen podobná mlátička, která je dějově chudší, za to zatraceně stylová a konečně dostává Julia Estelle více prostoru. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Kluci indonéští se s tím opět nepářou a pokračují v propojování MA movies s ryzí splatter podívanou. Tuctová zápletka o (znenadání) napraveném zabijákovi, chabé motivace ústředního dua (snaha o emoce a osudovost po vzoru Johna Woo silně nevychází) a možná až příliš brutální a krvavá akce - to je The Night Comes for Us v kostce. Tjahjanto se snaží Evanse dorovnat/trumfnout tím, že bude ještě víc tlačit na pilu (mačetu, nože...), bohužel mu úplně nedochází, že míra kvality akčního filmu není (automaticky) přímo úměrná míře drasticky zmasakrovaných těl... Jsem fanda žánru a dvouhodinovou přehlídku profesionálně zmáknutých hardcore bitek si rozhodně dokážu užít, ale příště už by to asi fakt chtělo přidat i na jiných věcech, než jsou jenom počty useknutých či zpřelámaných částí těl, litrů tryskající krve apod. Ostatně stále platí, že méně je někdy více (což Evans určitě dobře ví) a že všeho dobrého se dá přejíst (krvavé steaky nevyjímaje). Btw ta blonďatá čubka patří mezi nejvíc cool záporačky, co jsem za poslední roky ve filmu spatřil... ;-) 60 % ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tohle jako náhradu za Raid 3 beru všemi deseti !!! Tohle snad bylo ještě víc brutálnější než předešlé dva díly The Raid. Ultra akční, ultra krvavá, brutální podívaná, která půjde hodně, hodně těžko překonat. Iko Uwais je pro mě Indonéský Jason Statham, ale hodně v brutálním kabátku a jsem rád, že se dostává do povědomí víc a víc (Mile 22). Takovouhle porci brutality, bych si přál vidět jednou v hororu, ale třeba mi ten sen už brzy Timo Tjahjanto splní v jeho May the Devil Take You. (156. hodnocení) ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Je to tak brutální a krvavý, až je to chvílema sebeparodující a nedokážu určit, jestli to byl záměr tvůrců, či to mysleli vážně ...!! :-D Připomínalo mi to tím právě třeba ty 70.kový klasiky z Japonska se Sonny Chibou, kde to byla už tenkrát parodie. A je to fajn!! Krásnej vizual a plno akce. Nulovej děj a to co děj je, tak je takový že ani nevím o čem a k těm postavám prostě člověk nijak nepřilne. Nakonec jsem fandil více Ikovi, než Taslimovi, i když měl být záporák. Ale v týhle směsici šílený skupiny postav ...jeden bez dvou za dvacet ... :-D Suprový byly ty holky, to byla nádhera. :-) :-) Julii bych chtěl mít doma ... no i když asi raději všechny tři i s číňankou a francouzkou ... :-P 5/5 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Šialená brutalita, ktorá sa zároveň snaží o nejaký zmysluplný príbeh. To prvé sa filmu darí bezchybne, takýto nátresk plný šťavnatých gore humusáčin sa naozaj nevidí každý deň. To druhé tvorcovia riadne prestrelili - tak veľmi sa snažili dodať dramatický náboj, až z toho vznikla zlátanina bez zmyslu a bez pochopiteľných motivácií postáv. Ale to až tak nevadí, hlavné sú aj tak tie zlomené hovädzie kosti vrážané do hláv. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Když na začátku filmu v koupelně žena obváže Itovi (Joe Taslim) kolem těla obvaz, pak střídavě obvaz má a nemá. (CjKukis)
  • První indonéský film produkovaný Netflixem. (MeanWhile)

Reklama

Reklama