Reklama

Reklama

Open Grave

  • Velká Británie Open Grave
Trailer 1

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život. (kubqo)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (133)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Solídna zábava. Hlavne prvá polka. Tá taživá nepríjemná atmosféra by sa dala krájať. A postavy nervózne napäté, neviete čo si o nich myslieť. Zo začiatku nás kurevsky zaujíma o čo ide. Pointa je trochu sklamanie. Ale som to ochotný prekúsnuť, lebo dopravcovanie s k nej je zaujímavé. A Sharlto je herecká špička. U neho čo úloha to klenot. A je jedno či sa jedná o malú alebo veľkú rolu, zlý alebo dobrý film, vždy je dopredu jasné, že jeho výkon poteší. UPOZORNENIE. Je to viac mysteriózny psycho thriller ako horor. Takže netraba pripravovať náhradné slipy a nitroglycerín. 75%. 4* ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplný film, takže hodnocení od pěti do odpadu docela chápu. Začátek je určitě zajímavý a tajemný. Tento typ filmu, ve kterém se vše objasňuje v jeho průběhu, mám rád. Tady ovšem tvůrci úplně to objasňování nezvládli a druhá polovina je taková mírně chaotická, ne tak úderná, jak by bylo záhodno a závěr mohl být taky nápaditější. Nicméně pointa je solidní, škoda že nás k ní tvůrci nenasměrovali jiným, o něco lepším příběhem. Za mě slabší trojka. 55% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film začal dosť nechutne.Toto je je čistá nefalšovaná psychopatia.Lebo hlavný aktéri nevedia kto sú,ani ako sa tam dostali ale hlavne prečo sú tam s ďalšími ľudmi.Je to veľmi zmetený film čo sa týka príbehu.A ani herecké osadenstvo nebolo dva krát sympatickejšie.Len škoda že film doplatil na často trvajúcu nudu.Tento film sa zameriava hlavne na dialógy.Moje dojmi sú rozpačité.Dosť dlho sa tam nič nedeje a asi posledných 30 minút to má dusné napätie.Lebo sa dostávame konečne kto sú hlavný aktéri a aké miesto majú v príbehu.Ale nemôžem sa ale ubrániť prekombinovanosti v príbehu,lebo čo bolo vysvetlené asi v polovici filmu,tak na konci som to zabudol.A tam vidím najväčšiu chybu tohoto filmu. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Už jen pocit, že se probereš v jámě se stovkami mrtvých těl, shora dostaneš lano, vyšplháš se a jako do azylu jsi uveden do jediného domu v okolí, kde ti dělá společnost několik podezíravých lidí, je deprimující. Když si navíc na nic nepamatuješ a zjištuješ, že ostatní také ne, je to o to horší. Když po obhlídce okolí nalezneš několik hrůzných mrtvol a zjistíš, že vrahy jsou pravděpodobně v nedalekém okolí nacházející se lidé nakažení velmi agresivním virem, je situace beznadějná. Rozjíždí se vyvraždovačka, ve které nikdo neví, zda se dožije další hodiny. Jedinou možností je vzpomenout si, kde a proč to jsem. Závěr filmu vše vysvětlí a vysvětlení je logické a alarmující. Na to, že se jedná o neznámý a levný film, se jedná o kvalitně rozehranou partii. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl se skupina lidí probírá z amnézie. No občas sice chodí po lese, sem tam potkají podivnou existenci, ale pořád a neustále jsou v procesu rozpomínání se. Hrozný. V závěru konečně dojde k vysvětlení proč jsem na všechen ten zmatek skoro hodinu a třičtvrtě koukal, ale ani to mě příliš neuspokojilo. A neokouzlili mě ani mdlí herci, ačkoliv Kretschmann se snažil, co mu síly stačily. Dlouho se mi to tady válelo a nechtělo se mi do toho a teď už vím proč. 15% ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno