Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)
  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)

Reklama

Reklama