foto

Richard Dillane

  • nar. 1964
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Altar
Fotbalová vášeň
2013 Labyrint mysli
Řežba v Tombstone
2012 Argo
Jurský masakr
2010 Prázdná kolébka
2009 Mad Sad & Bad
2008 Na hraně lásky
Temný rytíř
2006 One Hundredth of a Second
Tristan a Isolda
2005 Our Hidden Lives (TV film)
Svěrací kazajka
2004 De-Lovely
EMR
Spartakus (TV film)
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)
2000 Boj s vlkem (TV film)
1999 Evil Streak, An (TV film)
Wing Commander
1997 Biblické příběhy: Šalamoun (TV film)

TV seriály

2017 Bílá princezna (TV seriál)
Hearts and Minds (E02)
In Bed with the Enemy (E01)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Berlínská pobočka (S01E10)
Thomas Shaw (S01E09)
Detektor lži (S01E08)
další epizody (9)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
Endeavour (TV seriál)
Arcadia (S03E02)
2015 Tommy a Pentlička (TV seriál)
Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Ďábelská slina (E04)
Anna Regina (E03)
další epizody (5)
2013 Atlantis (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škola vražd (S15E06)
2011 Vera (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Svatba River Songové (S06E13)
Zabijeme Hitlera (S06E08)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
Verdict (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2009 Dobytí Měsíce (TV film)
2005 Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace