Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Četník a četnice je poslední z populárních četnických komedií, které režíroval Jean Girault a ve které mohl naplno uplatnit svůj komediální talent Louis de Funes. Girault zemřel v roce 1982 a o šest měsíců později i jeho dvorní herec, představitel strážmistra Cruchota, Louis de Funes... Četníci v Saint Tropez se stěhují do nové, moderní budovy, kde na ně čeká počítač a kde mohou zúročit své zkušenosti i tím, že je předají čtyřem novým kolegyním, které do Saint Tropez přijely na praxi. Všichni bez rozdílu se jim dvoří. Gerber s Cruchotem jsou plukovníkem diskrétně vybídnuti, aby své mladé pomocnice především bedlivě hlídali – je to ve státním zájmu. Ale dívky se začnou ztrácet jedna po druhé, je třeba to utajit před nadřízenými a především je rychle najít, neboť únosci jsou nebezpeční. (Česká televize)

(více)

Diskuze

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

pavol.g

V zajímavostech se ovšem píše, že zájem točit měl, když se připravoval už i sedmý díl Četník ve Waterloo. Tak kde je pravda?!

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Louis de funes je skvělí herec.... nemá to chybu vždycký se na něj podívam a pobaví mě ?

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

jak již sám Louis prohlásil, že neměl ani zcela zájem filmovat, ale kvůli tomu, že se střetl se svým přítelem Michelem Galabruem, tak souhlasil, ale už zpočátku se mu scénář nelíbíl. A o holkách, co hráli četnice tvrdil ( a s tím souhlasím i já), že tyhle holky neměli nic z hereckého umu, jen exhibitovat svá těla. Louis se bavil až do dne, kdy Jeana Giraulta postihl smrtelný infarkt. Taktovku převzal pak Tony Aboyantz - asistent, Louis mu sem tam radil, ale den ode dne ho to natáčení přestávalo bavit. Myšlenkama byl někde jinde.

na příspěvěk reagoval BMW12, Martin741

Reklama

Reklama