Reklama

Reklama

太极2:英雄崛起

  • Čína Tai ji 2 Ying xiong jue qi (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak toto malo byť vyvrcholenie príbehu? Čakal som, že sa tam zíde všetko pozitívne z jedničky v lepšom a väčšom štýle. Lenže ono je to práve naopak. Je to komornejšie ( rozumej menej akčné ) a menej vtipné a uletené. Záverečné posledné sekundy dávajú najavo, že príbeh zrejme ešte neskončil a dáva znamenie na lepšie ( filmové ) zajtrajšky. Je tomu však už 6 rokov, takže zrejme nedúfajme. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Podivná soudržnost, nejasná dynamika a takový dost mdlý konec. Tai chi hero rozhodně nezachovává vyváženost jing a jangu, leda tak prásk a bangu. Některé boje jsou sympatické, ale celkově je to dosti potrhlá báchorka, která snad ani není na dobrou noc. Musím konstatovat, že k tomu nemám co dalšího konstatovat. Takže za dva hvězdobody, ať nejsem za pruďase. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dvojka je oproti jedničce, poněkud více nesourodá a trochu dějově roztrhaná s koncem, který není tak úplně vygradovaný, jak bych si představoval. Nicméně pořád občas dobré nápady, detaily, vymakané akční scény, škoda, že nesouvislého tempa a více vypointovaného konce, který by byl nějak výraznější a více divákovi utkvěl, i když vnucuje se myšlenka, že Stephen Fung, neřekl ještě poslední slovo a může se do posledních let dynastie Qing vrátit. Třebas s jinými hrdiny. Opět povedený hudební podkres, čtvrtá hvězda je trochu ukouslá, ale tohle skutečně pouhý průměr není. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Ufff... Bohové se zbláznili i v Číně. Kdo je Zero a kdo Hero? Rozdělení jednoho filmu na dva kousky si oblíbili už i čínští producenti. Režisér Stephen Fung je dojista magor, kterému se v hlavě pomíchal Východ se Západem a hlavně logika. První díl jsem ustál a přežil (dlouholetý tréning s asijskou kinematografií mne připravil již na cokoliv). Pokračování jsem shlédl jen z důvodu přesvědčení, zda se tvůrci náhodou neprobrali z opiového rauše. Ne. Škoda. Půl Asie se zde podílí na vizuálních efektech, vypiplaných rekvizitách, kostýmech, designu, ještě si půjčí do vedlejší mini role Petera Stormare a stejně z toho vyjde zase blábol úplně o ničem. Číňané a hongkongžané, točte zas ty normální kung-fu filmy, kde jsou pěkný souboje, tréning, mýtický Mistr a zrada a pomsta. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně bizarní snímek. Příběh mohl fungovat kdyby se tam nemlelo všechno do kupy. Učení kung-fu, střelné zbraně, britové, lítací lidi a dokonce "letadla". Nevim zkrátka to dohromady nefungovalo nějak. Další problém je to, že jsem čekal víc nějaké akce, té se člověk dočká skoro až po hodině 90 minutovýho filmu a to je sakra málo. Navíc to mě bylo chaotický orientovat se v tom kdo je kdo, tím že jsem neviděl předcházející snímek. Potom co jsem, ale viděl tohle ani nemám chuť na něj koukat. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama