Reklama

Reklama

Sight

Krátkometrážní / Sci-Fi
Izrael, 2012, 8 min

Hudba:

Hanan Revivo

Obsahy(1)

Diplomové video z Bezaleal Academy of Arts představuje zrakový implantát z hi-tech budoucnosti. Život se náhle stává hrou a vše je úžasné. Ovšem jen do té doby, než hra začne zasahovat do života. (mr.filo)

Recenze (48)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na mňa to dojem nespravilo takmer žiadny, za čo asi veľkou mierou môže aj moja averzia voči tej hyper-technologizácii, ktorá v tejto dobe postihla tento svet. Takže asi preto som si tento krátky film vôbec neužíval, skôr mi bolo z toho smutno ako už aj v dnešnej dobe je postupne všetko ľudské postupne nahrádzané kadejakými technológiami a tým pádom upadajú akékoľvek medziľudské vzťahy :( ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+4* Na studentský film je to velmi dobrý počin, který jako by vypadl z oka některému dílu z Černého zrcadla. Na poli osmi minut rozvinout slušný příběh a ještě k tomu kvalitně zpracovat s poučnou pointu, tomu říkám úspěch. Já si to užil a doporučuji ke shlédnutí třeba tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je pravda, že implementujete a manipulujete se zrakem ostatních lidí?" Tohle škádlení mezi Patrickem, Daphne a balící aplikací mě bavilo. Sice mne poněkud znervózňuje svět, ve kterém i "chytré" kuchyňské prkýnko vykazuje větší známky inteligence než já, ale na druhou stranu se jako bezfacebookový, bezaplikační a hloupým telefonem disponující obyvatel planety Země ještě cítím celkem svobodně. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Parádna vízia budúcnosti. I keď dúfam, že takto neskončíme. Chlapík, pracujúci pre firmu, ktorá vyrába život vylepšujúce zrakové implantáty, ide na rande s obyčajnou ženou. Je super, že vidíme skrz jeho oči. Môžeme vidieť, že všetko je len nejaká hra alebo aplikácia. A úplne najviac sa mi páči scéna, keď prídu ku nemu domov. Prázdne steny, a pritom také plné. Naozaj som fascinovaný ako si autori dali záležať, aby to vyzeralo čo najrealistickejšie. Nuž, ja len dúfam, že ak raz niečo takéto na svete bude, tak nedopadneme ako tá milá slečna. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, který vychází z toho, jak v současné době funguje společnost. To, jak se na lidi díváme, je někdy i podobnou optikou, jen to není tak dokonalé. Na jednu stranu si člověk řekne, že v tom určitá krása je. Krása v jednoduchosti. Celkem děsivé, kdyby to takto mělo fungovat. Na druhou stranu, možná se toho opravdu dočkáme. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama