Reklama

Reklama

There's No Such Thing

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2010, 4 min

Obsahy(1)

Starý známý strach všech dětí, jestli se něco neskrývá pod postelí. Jak by taky mohlo, vždyť příšery neexistují. Nebo ano? (Okara)

Recenze (7)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je to jeden z najpôsobivejších Daywaltových kúskov, aj preto, že sa v tomto prípade pravdepodobne nejedná o žiadnu nadprirodzenú hrôzu, ale o horor predstavivosti, resp. podvedomia. Stačí ho nevnímať úplne prvoplánovo, ale trochu sa zamyslieť. Interpretačný spoiler dám radšej do diskusie. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tady Daywalt zabodoval, ale k jeho škodě to tady mnoho uživatelů nepobralo a nepochopilo tak jak to Daywalt zamýšlel. Mám na to stejnej názor jak George Stobbart. Ale přikláním se spíš k druhé verzi kterou zmiňuje v diskuzi. Na Daywalta to pro mě bylo milý překvapení. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Teda jako že to je předvídatelné, to se tomu dá odpustit, ale že konec nedává vůbec smysl je druhá věc.20% za to, že jsem se leknul. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máme tu další Daywaltovu „zívačku“, kterou se snažil obohatit hororový žánr na youtube. Lhal bych, kdybych řekl, že to v sobě neskrývalo jistý potenciál, jenomže režisér to prostě z toho mála nedokázal vymáčknout. Místo toho si pro nás připravil závěr, kterému rozuměl asi jen on sám. Je to velká škoda, protože já se tak těšil, jak ta malá bude vřískat a ono… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

There's No Such Thing, aby Daywalt nenatočil aspoň uspokojivý kúsok. Tento má okrem tradičnej ľakačky aj pekne zvrhlú pointu. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co na tom kdo nechápe :-D George to trefil přesně, stačí nekoukat na film tzv. černobíle...Palec hore pro mamku. Muselo to pro ní být celkem psychicky náročné, každopádně měla koupit postel bez nožiček a měla by klid. ()

Reklama

Reklama