Reklama

Reklama

Můžeme dál?

(pořad)

Obsahy(1)

Vítejte v novém soutěžním pořadu České televize, který není jen o vědomostech, ale také o vás a místě, kde je vám dobře. Soutěží budou provázet Miluše Bittnerová a Tomáš Měcháček.
Města, vesnice, samoty, osady kolem řek a rybníků. Vily, statky, sídliště, farmy, hausbóty… Ve všedních chvílích i v okamžicích, kdy něco zvláštního zažíváme. Tam všude bude od září Česká televize. Jací jsme a jak žijeme? Jak dobře známe místa, odkud pocházíme a kde bydlíme? A jsme vůbec tak uzavření, jak se o nás říká, nebo dokážeme být otevření, bezprostřední a soutěživí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, nemůžete, šílence si domů nepouštím. Primitivní otázky kladené křečovitě rozjuchaným moderátorem náhodně vybraným úspěšným absolventům pomocné školy, to má být opravdu zábava? Pro koho? Pro autora? No možná, já vymyslet takovou hovadinu a ještě za to dostat zaplaceno, tak se taky zřejmě budu dobře bavit. Nebohá televizní zábavo, domnívala jsem se, že už tě hlouběji do té žumpy, v níž již mnoho let dlíš, zatáhnout nemohou. Mýlila jsem se. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pozor, přátelé, tenhle formát není špatný. Mně by se docela líbilo, kdyby ke mně přišel nějaký naškrobený Eman nebo nějaká okatá Anča a ptal se mě za prachy na nějaké jednoduché otázky. Ani by mi nevadilo, že mi slintaj na Hi-tech obývák. Bohužel v České televizi jsou velmi vyčuraní a tak obráží jen hnědočechy a takový no... ona jim padá omítka a místo dveří mají jen závěs, pojďte, zeptáme se jich, za co byl odsouzen Manuel Noriega, kolik měří hora Džabal Tubkal v Maroku a co přesně vyjadřuje Ciolkovského rovnice... Oni toho moc neví. Proč taky. Kdyby věděli, nebydlí tam, kde bydlí. Výhra propadne televizi, Dušan Mirga nám zahraje navíc na klávesy, budeme mít zdarma SHOW a ještě ukážeme, jak umíme sociálně cítit. Jsme to ale hlavy v té České televizi. No, zlatej Taxík, říkám si. ()

castor 

všechny recenze uživatele

A komu tím prospějete? Tak tohle jsem úplně nepobral. Zvláštně nedomyšlený formát, který nechápe, že lidi nezajímá, co mají jiní doma a ve kterém navíc podivně rozjuchaný hošan (toho času moderátor) pokládá stejně podivné otázky. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sa mi zdá, že Česká Televízia sa v poslednom čase púšťa do hodne primitívnych, nedomyslených a nekvalitných projektov. Ukážkovým príkladom tohoto môjho tvrdenia je súťažná relácia "Môžeme ďalej?". Neviem koho napadlo niečo tak stupidné ako je toto. A už vôbec nerozumiem tomu, ako sa to mohlo dostať do vysielania verejnoprávnej televízie. Celé je to tak neprofesionálne a hlúpe, že to ešte svet nevidel. No a tá dvojica nesympatických tpákov, čo jazdia na tých buznostrojkoch, ma privádza do amoku. Miluše Bittnerová a Tomáš Měcháček sú zrelí na odstrel. Odpad! ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Já se vrátím domů ze země, o které všem vyprávím, že je nejpříšernější jakou jsem kdy poznal, zapnu televizi a tam je tohle?!? Dovolte, abych si půjčil slova klasika: sním, či bdím? ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž nemůžu psychicky rozdýchat. Jasná ukázka diskrimanace českého obyvatelstva. Čechům se dávají težké otázky a cigánům primitivní. No ale nejvíc mě rozsekalo, když špíny co žijí z našich peněz ani neví jaké zvíře je v českém státním znaku. Jejich odpovědi: tygr a drak. Hlavně že špíny ví, kdy a kolik mají dostat sociální dávky! Debilové ani nevědí, kolik dní má přestupný rok. Jejich odpověď: 12. To bych se z toho posral. A už raději nepíšu o tom, kolik ty šmějdi dostanou šancí. Vyblejou devadesát odpovědí a stále mají možnost soutěžit. Čech řekne jednu špatně a už: je nám líto. Špatná odpověď. Tenhle pořad je zasraná sionistická sračka! ()

Mariin odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem namátkou díl s Miluší Bittnerovou, která se chovala jak rozehřátá rachomejtle. Soutěžící studenti gymnázia proti ní působili asi 100x kultivovaněji (a inteligentněji). ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Milá ČT, nemůžete! Dokud si neujasníte, co vůbec chcete, zůstane váš první kanál mému přijímači zhruba od 18:30 uzavřen. Ptám se Vás, zda chcete na naše obrazovky přinést novou vědomostní soutěž, cestopis nebo jenom uspokojit touho českého diváka, který by rád věděl jak žijí ostatní (jako třeba Prostřeno, které vší náhodou běží ve stejný čas)? Zatím to je takový mix, bohužel ani jedno v půlhodinové stopáži nevynikne, navíc když si připočtu rádoby vtipné moderátory (ve skutečnosti až neskutečně trapné), musí být všem jasné, že nemám důvod pořad pravidelně sledovat. Zkušební týden bohatě stačil. ___ Jedna hvězdička je za část ze Severočeského kraje, kde soutěžila rodina cikánů + pomocným lanem jim byla skupinka sousedů, snad nikdy nezapomenu na chvílí, kdy se dohadovali, kolik dní má přestupný rok (podle jednoho z nich 12, to by mě zajímalo, jak ho napadlo toto numero - i když teď si říkám, že si vybavil počet měsíců v roce ). Zkuste tento díl vyhledat v archívu na oficiálních stránkách ČT, myslím, že by Vás to mohlo pobavit. Přísahám, že se obyčejně hlupákům nesměji, ale tohle dostalo i mě. 30% ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě Taxík, kterého tento pořad nahradil je mnohem lepší, ale tak nijak výrazně mi nevadí. Když byly zrovna v městě, kde žiju, tak na ulici chytli mojí známou. Dostala celkem těžkou otázku, ale dala jí. Potom byli u druhý známý v bytě, měli fakt primitivní otázky a nevyhráli. Hold pech no. Měcháček je mi docela nesympatickej a Bittnerová v pohodě. Jako pořad nic originálního a extra, ale dívat se na to dá. 35% ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad funguje na principu Taxíku, ale je to asi 100x horší. Nezáživné, nezábavné a ještě se vám napakujou do baráku... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Raději neurovnaný koncept vědomostního pořadu, kde se lidé něco dozví, než vymývání mozků na Nově a jim podobným. 38%. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Je mně poněkud blivno. Tohle, že má nahradit Taxík?! Achjo.. nepotřebuju nikomu čumět po baráku, nepotřebuju se ptát celé rodiny, co dělá, nepotřebuju, aby v dnešní době grafika pořadu vypadala jak zpracovaná na "čtyři-osm-šestce"! Moderátoři, kteří neumí moderovat, princip hodnocení vykradej ze zrušenýho Taxíku. Tohle ne... ()

Wally 

všechny recenze uživatele

V porovnáním s tímhle by musel 'Taxík' dostat Oskara...vraťte nám ho, prosím!....Tomáš Měcháček je nesympatický až to bolí a zaručeně mne vždy dokáže od tohoto pořadu odehnat.... ()

Reklama

Reklama