Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keiko je dcerou profesionálního kuchaře přes suši. Jednoho dne se nepohodnou, a tak Keiko utíká z domova. Najde si práci v hotelu v japonském stylu, kam přijede skupinka lidí z jedné firmy, aby utužili vztahy. Jenomže minulost šéfa této skupinky je dohoní a oni se budou muset postavit zběsilému suši, pokud chtějí přežít! (Zíza)

(více)

Recenze (19)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že v rámci žánru je to podařený snímek. Bohužel jsem do něj ještě zdaleka nepronikla, takže jsem si to zase tak moc neužívala. Je to nechutné, vtipné, plné divných kreací, suši a krve, parodie na japonské filmové stereotypy vyhoněné až do výšin pekelných a má to dobrou kameru. Nejvtipnější na tom bylo, že jsem na to koukala s kamarády, se kterými jsme před filmem dělali suši. Hodnocení je vysoce ovlivněné prostředím, v němž byl film zhlédnut. A hlavně: Nerozumíš duši, vaječného suši. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V Japonsku vás může zabít opravdu cokoliv. Od Japonského filmu s názvem Dead sushi pak jistě není proč očekávat nic vážného a seriózního. A taky že ano. Plno kung-fu, krvavých fontán, trocha nechutností, hromada humoru, digitálních triků, ale taky nějaká ta nahota, létající kalmar a zástupy mluvícího, létajícího a hladového sushi. Prostě úlet, možná trošku slabší, než by jste čekali. Tu třetí hvězdičku dávám za Rybího muže, souložící sushi a malá sushátka a za tradičně skvělou Asami, hlavně tedy její přehazování syrového žloutku z huby do huby s hotelovým sushi šéfkuchařem. To je prostě úlet scéna jak prase. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna šikmooká Troma? Ok, prečo nie. Kto sa už stretol s Iguchiho tvorbou a s kúskami ako The Machine Girl či Zonbi Asu, musí mu to byť jasné, kto sa s tým ešte nestretol, názov myslím prezrádza viaž než dosť, a kto je ešte stále na pochybách a je aspoň trochu rozumný, odporúčam pozrieť trailer, ktorý hovorí za všetko. Dostal som krvavú splatterovú zábavu, ktorá mi síce nesedí (nikdy som totiž nedokázal prísť na chuť tomu japonskému šialenému, preafektovanému humoru), ale keďže som to čakal a s podobnými ázijskými bizarnosťami som už mal nejakú tú česť, prekvapiť ma to nemohlo nijako, ani príjemne, ani nepríjemne. Viackrát to samozrejme vidieť nemusím. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak niekto nepochopil tú neuveriteľnú situačnú nadsázku - tak z nadsázky nepochopil nič , lebo na chápanie tam nebolo miesto. Ryža si urobila prdel z toho kto pozerá J-zvrátenosti , kto nemiluje Kaufmana / komu akútne záleží na gore, až mu z toho vyb(h)ehne...sushi. V podstate prívátna veselosť ale absolútne funkčná. ( intelekt strč do kufra a fakni pod matrac ,až potom ti ryža zasype hlavu ) mackey - solídní souhlas ! ()

Lurtz37 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byla ultimátní blbost, balancuji mezi odpadem a 5*, ale bohužel tenhle snímek je chvílemi mnohem těžší na strávení, než by se mohlo zdát z traileru. Škoda, trochu méně shitu a mohla to být výborná párty-šílenost, bohužel takhle je to spíše velká divnost. Ale Rina Takeda je celkem roztomilá. ()

Reklama

Reklama