foto

John Witherspoon

  • nar. 27.1.1942 (76 let)
    Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bring Me the Head of Lance Henriksen
2016 A Week in London
2012 Tisíc slov
2011 Chick Magnet
2008 Švindl na druhou
2007 Po sexu
2006 Pidihajzlík
2004 Perfektní servis
Pryor Offenses (TV film)
2002 Další hroznej pátek
2001 Dr. Dolittle 2
2000 Malý Nicky - Satan Junior
Proutník
Zkurvenej pátek
1998 High Freakquency
House party 4
I Got the Hook Up
Skandál Bulworth
1997 Fakin' Da Funk
Kuplíři
1996 A Delicatessen Story
1995 Pátek
Upír v Brooklynu
1994 Cosmic Slop (TV film)
Murder Was the Case: The Movie
1993 Fatální instinkt
Muž meteor
1992 Bumerang
Bébé's Kids
1991 Nadávejte až po setmění
Sunday in Paris (TV film)
The Five Heartbeats
Útok vraždících rajčat
1990 House party
1988 Bird
Dostanu tě, syčáku
1987 Hollywoodská rošáda
1986 Chlapec - krysa
Unesená
1980 The Jazz Singer

TV seriály

2017 Bílá sláva (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Zviřátka (TV seriál)
Squirrels Part I (S01E08)
Black-ish (TV seriál)
The Leftovers (S02E19)
Keeping Up with the Johnsons (S02E13)
2014 Black Jesus (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
The New Black (S04E10)
Stinkmeaner: Begun the Clone War Has (S04E09)
I Dream of Siri (S04E08)
další epizody (10)
2012 The First Family (TV seriál)
2010 The Boondocks (TV seriál)
It's Goin' Down (S03E15)
The Color Ruckus (S03E14)
The Fried Chicken Flu (S03E13)
další epizody (15)
2008 The Boondocks (TV seriál)
The Uncle Ruckus Reality Show (S02E15)
The Hunger Strike (S02E14)
The Story of Gangstalicious: Part 2 (S02E13)
další epizody (5)
2007 The Boondocks (TV seriál)
Home Alone (S02E10)
Invasion of the Katrinians (S02E09)
Ballin' (S02E08)
další epizody (10)
2006 The Boondocks (TV seriál)
The Passion of Ruckus (S01E15)
The Block Is Hot (S01E14)
Wingmen (S01E13)
další epizody (8)
2005 The Boondocks (TV seriál)
A Huey Freeman Christmas (S01E07)
The Story of Gangstalicious (S01E06)
A Date with the Health Inspector (S01E05)
další epizody (7)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
1996 Waynehead (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Townsend Television (TV seriál)

Dokumentární

2017 Curtsy, Mister
2007 Paul Mooney: Jesus Is Black - So Was Cleopatra - Know Your History - a.z.

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
1977 The Richard Pryor Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Hardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1 (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace