foto

John Witherspoon

  • nar. 27.1.1942 (75 let)
    Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bring Me the Head of Lance Henriksen
2016 A Week in London
2012 Tisíc slov
2011 Chick Magnet
2008 Švindl na druhou
2007 Po sexu
2006 Pidihajzlík
2004 Perfektní servis
Pryor Offenses (TV film)
2002 Další hroznej pátek
2001 Dr. Dolittle 2
2000 Malý Nicky - Satan Junior
Proutník
Zkurvenej pátek
1998 High Freakquency
House party 4
I Got the Hook Up
Skandál Bulworth
1997 Fakin' Da Funk
Kuplíři
1996 Delicatessen Story, A
1995 Pátek
Upír v Brooklynu
1994 Cosmic Slop (TV film)
Murder Was the Case: The Movie
1993 Fatální instinkt
Muž meteor
1992 Bébé's Kids
Bumerang
1991 Five Heartbeats, The
Nadávejte až po setmění
Sunday in Paris (TV film)
Útok vraždících rajčat
1990 House party
1988 Bird
Dostanu tě, syčáku
1987 Hollywoodská rošáda
1986 Chlapec - krysa
Unesená
1980 The Jazz Singer

TV seriály

2017 Bílá sláva (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Zviřátka (TV seriál)
Squirrels Part I (S01E08)
2014 Black Jesus (TV seriál)
2012 First Family, The (TV seriál)
2005 The Boondocks (TV seriál)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
1996 Waynehead (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Townsend Television (TV seriál)

Dokumentární

2017 Curtsy, Mister
2007 Paul Mooney: Jesus Is Black - So Was Cleopatra - Know Your History - a.z.

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
1977 The Richard Pryor Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Hardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1 (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace