Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se, že vás budou šokovat pravdivé kriminalistické příběhy, které uvidíte v sérii napínavých dílů pořadu Málem mi to prošlo. Každý díl vypráví příběh o zločinci, který roky nebo celé dekády unikal dopadení a spravedlnosti za pomoci rodiny, falešných dokladů nebo dokonce násilí. Přidejte se ke strážníkům při hledání uprchlíků všemi dostupnými prostředky a vyslechněte rozhovory s kriminálníky ve vězení. Jejich příběhy se mohou lišit, jejich motivy jsou však vždy stejné – uniknout z věznice a žít na útěku. Poslechněte si přímo od nich, jak naleznou úkryt, změní svou identitu a málem jim to projde. (Discovery Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

bacon 

všechny recenze uživatele

Človek by ani nepovedal koľko utečencov zdolá všetky bezpečnostné opatrenia vo väzniciach a dostanú sa na slobodu, aj keď len na krátku dobu. Hraný dokument zobrazujúci útek väzňov od prvotnej myšlienky úteku až po ich zadržanie a vrátenie ich "domov". Realistický pohľad na prácu bezpečnostných zložiek pri pátraní po utečencoch, realistický pohľad na činy, ktoré sú schopné urobiť utečenci na úteku. Toto všetko dokresľujú výpovede skutočných aktérov. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to příjemně napínavé. Je úsměvné jak Američané rozdávají tisícileté tresty vězení. Viděl jsem několik dílů a nejzajímavější se mi zdál neuvěřitelný podvodník Steven Russell o kterém vyšla i knížka. ()

Reklama

Svatopluk.Vi 

všechny recenze uživatele

Seriál je velmi zajímavý svým námětem - zpracovává skutečné případy a popisuje osudy uprchlíků. Někdy je to dlouhé líčení skutků obviněného na svobodě, následně pobyt ve vězění a pak na útěku. Jindy není skutek až tak podstatný a vše se točí kolem provedeného útěku z vězění a někdy je to popis života na svobodě po útěku z vězení. Příběhy jsou hrané herci, nicméně reální lidé vše komentují (pachatelé, jejich rodinní příslušníci, policisté, právníci...) Dobře se to sleduje a je to i velmi poučné, třeba popis způsobů, jak získat novou identitu na základě ukradené. Nebudete se nudit. ()

contreras odpad!

všechny recenze uživatele

Omnoho lepšie ako slovenská variácia Najväčšie kriminálne prípady? Ano, proč se podívat na pravdivý dokument, když můžeš sledovat tuhletu sračku.. debile vole :D Nikomu, kromě jedné zlodějky identity to neprocházelo ani za hovno. Že někdo dlouho uniká spravedlnosti neznamená, že mu to kurva prochází :D :D Není to ani o útěcích z vězení, proč to tedy píšeš do komentářů slaninko? vy ty věci vůbec nesledujete, než sem jdete vyzvracet? ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál podľa reálnych kriminálnych prípadov. Jasné, že skutočnosť je upravená pre oko diváka, ale aj tak sa väčšina dielov drží stále na vysokej úrovni. Omnoho lepšie ako slovenská variácia Najväčšie kriminálne prípady. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama