Reklama

Reklama

Věda a současná civilizace. Interaktivní rozhovory se světovými odborníky, ve kterých je prostor pro vaše otázky a komentáře. Moderuje Daniel Stach. (Česká televize)

Recenze (65)

easaque 

všechny recenze uživatele

5* Tento pořad sice nesleduji pravidelně, ale má velmi vysokou edukativní úroveň, a to zejména díky jeho moderátorovi Danielu Stachovi, který pro něho žije. Pozívá si do něj skvělé hosty, kteří dokážou problémy vysvětlit a je na ně vždy perfektně připravený. Proto se nebráním tento pořád České televize vyzdvihnout nejvyšší známkou i přidat mezi své oblíbené. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: X /// TEMPO: X /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: X /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

S postupem času si začínám myslet, že Hyde Park Civilizace je možná nejlepším pořadem, se kterým ČT přišla. Takhle podle mě má vypadat vysílání veřejnoprávní televize a televize vůbec. Měla by sloužit jako zdroj informací a diváka vzdělávat. Nikoliv jen poskytovat zábavu. Poslouchat chytré a moudré kapacity, které v podstatě odpovídají na všeobecné otázky týkající se našeho světa dokaže diváka nenáročně obohacovat znalostmi a pomáhat mu utvářet obraz o světu a názor na události dějící se v něm. Velká poklona směřuje ke vždy připravenému a pro věc nadšenému Danielu Stachovi, díky kterému je Civilizace značně koukatelnější než obyčejný Hyde Park. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Sleduju jen okrajově a příležitostně, přesto po letech hodnotím a hodnotím velmi pozitivně, neboť to je přesně ten typ pořadu, který by měl být "cpán" lidem znovu a znovu, aby z nich byly alespoň trochu vzdělané opičky mající přehled o světě. Jednoznačně dobrá práce České televize. 8/10 ()

Orbitus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší televizní pořad. Seriózně vystupující moderátor Daniel Stach, který v drtivé většině případů ví o čem daný host mluví. Má rovněž poměrně dobře sestavené otázky, takže se posluchač dozví nové informace. Důkazem kvality jsou i někteří hosté jako třeba Lawrence Krauss, Jiří Grygar nebo Charles Duke. Opravdu je radost se na tento pořad dívat a v podstatě v televizi je to jedna z mála věcí na kterou je možné takto pohlížet. ()

Dr.Ummer 

všechny recenze uživatele

Skvělý český pořad světové úrovně. Každý host je neuvěřitelnou osobností, která se dělí o své úžasné schopnosti, znalosti, vědomosti nebo velmi silné příběhy. Každý díl je skutečně obohacující. Kvalitu pořadu udržuje tým skvělých techniků, rešeršistů a dalších. Korunu tomu nasazuje vždy skvěle připravený a charismatický Daniel Stach. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Pokud má Daniel Stach zahraničního hosta, tak pořad moderuje v angličtině a na oficiálním webu je po odvysílání dostupná i originální verze bez překladu. (ČSFD)
  • Daniel Stach na každý díl Hyde Parku Civilizace přečte v průměru 400 stran materiálů. (ČSFD)

Reklama

Reklama