Reklama

Reklama

VOD (1)

Rybářské městečko Tickle Head chátrá a neprosperuje. Šance na záchranu se objeví v podobě výstavby továrny, která je však podmíněna nejenom konkrétním počtem budoucích zaměstnanců, ale především vlastním doktorem... Kdysi býval Tickle Head v Newfoundlandu hrdým rybářským přístavem, kde žili silní, stateční a důstojní lidé. Otcové vycházeli na lov brzy zrána a vraceli se za čtrnáct hodin, aby poskytli svým rodinám střechu nad hlavou a potravu na stůl. Lidé měli smysl života, měli záměr. Dnes je Tickle Head finančně zruinované a lidé utíkají za prací do města na pevninu. Avšak místní usedlíci, jako například Murray French, jsou příliš pohodlní na to, aby zvedli zadek z barové židličky a vydali se hledat práci do města. Místo toho vystojí dlouhou frontu na sociální podporu. Přitom právě oni budou muset rozhodnout o budoucnosti své rybářské vesničky, protože šance na záchranu tu je – vybudovat továrnu, která dá lidem trvalou práci. Vesničané budou muset taktizovat a přesvědčit mladého doktora Paula Lewise, aby se tu usadil. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Roseinka 

všechny recenze uživatele

To bylo tááák kouzelný. :) Nebudu kecat, pustila jsem si pouze a jenom kvůli Tylorovi. Mohla bych se na něj dívat celý den... :D Moc jsem od toho nečekala, ale strašně mě to překvapilo. Byl to krásný úsměvný film, strašně pěkný příběh, vtipná zápletka. Nenazvala bych to přímo komedií, ale kterým žánrem to nazvat mě nenapadá. Všichni v malém přístavu strašně sympatičtí a prostě. Myslím, že se k tomuhle filmu vrátím víckrát. Je to parádní oddychovka. 7/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘIPADÁM SI, JAKO BY MĚ POSLALI NĚKAM DO STŘEDOVĚKU…" /// Byla jedna prdel, kterou s rybama vopustilo i štěstí. Teď by v ní mohla stát továrna, ovšem… Doktor jako spása. Přípravy na příjezd a vlastně celej film vo snaze udělat z Tickle Head šťastný místo pro městem zkaženýho chlapa je… milej. Celá vesnice (vlastně přístav – pardon!) riskuje krk a reputaci pro úspěch ,,projektu“ a kecal bych, že jsem se 2x (3x, 4x) nahlas nezasmál. A i když se to zprvu nezdálo, vyklubal se z toho pohodovej film o prdelákově, kterej získal zpátky to co ztratil. Hrdost. A taky štěstí. (takže se kurva připravte na velkou dávku optimismu!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem starosta a neustále přemejšlím, kdo by mi pomohl tu naší prdel semknout. 2.) Jsem doktor a všichni mě serou. 3.) Thx za titule ,,wbali“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Když na to tak vzpomínám, žilo se dobře........ Burani bez práce. To probouzí kreativitu. Brendan Gleeson byl hlavním lákadlem, aby se na příběh podíval. Nejsem zklamán. Role Murraye mu nádherně sedla. Nový doktor je sice nesympaťák, ale on do tohoto světa zatím nepatří. Celá mašinérie lží se však musí motat kolem něho. Vesnice ho potřebuje, aby se zde mohla postavit továrna a všichni měli práci. Série gagů, trapných i veselých situací a lásky může začít. CITÁT - Taky bych chtěla vyzkoušet ten jeho stroj mezi nohama.............. Trochu manipulace, malé lži, velké pravdy a je skoro vyhráno.Bude doktor? Bude továrna? Uvidíme. CITÁT - Můžeme vás nahradit bankomatem......... Vtipné i napínavé a herecky dobře obsazené. I hudební doprovod se povedl. Postelová scéna okolo 95 minuty je boží. CITÁT - Řekni mi, co děláš v naší posteli?........... 80% ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Je to pohodový jak reklama na dobrou sladovou whisky. Prostě parádní zapadákov na konci světa, kde muži loví tuňáky holýma rukama, je tu úplně jedno, co máte na sobě, protože to budete mít do pěti minut stejně od bahna, večer se s půlkou vesnice sejdete v hospodě na pivku, neb tu Vodafone nemá pokrytí, a tak byste se před spaním bez Turbo internetu asi ukousali nudou. Patrně by tu chtěl žít každý, tedy kromě toho mladýho fešáckýho doktůrka, jenž si sem jde na měsíc odkroutit trest za držení kokainu, ale místní ho potřebují na dobu neurčitou, protože bez zdravotní péče do zdejších vřesovišť nedostanou fabriku, kterou potřebují, anžto ryby už nevědí, co se sluší a neskáčou trojitýho Salchowa do podběráků. Upřímně doufám, že v brzku narazím na podobně vtipnej film, za to svato svatě slibuju, že se přestanu vysmívat doplňkovému sortimentu z Lidlu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z těch feel good kousků, kterými jsem se zprvu nelehko prokousával než jsem se dostal ke šťavňatému jádru a pravděpodobně už si jej nikdy sám od sebe nepustím. Podobných filmů se stále točí dostatek a Grand Seduction vybočuje snad jen hereckým výkonem Taylora Kitche. Fanoušci si ale spíše pustí druhou řadu True Detective. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Snímek měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Torontu 2013. (Terva)
  • Gordon Pinsent je jediný ze tří hlavních herců, který ve skutečnosti pochází z Newfoundlandu, kde se natáčelo. (Terva)

Reklama

Reklama