Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

jericho001 

všechny recenze uživatele

Škoda že Tv Pětka už skončila,protože tohle bylo jediny na co sem se koukal.Zdenda opět ukázal že umí a jeho scénky,skeče a gagy jsou opravdu skvěly.Jeho styl humoru mám opravdu rád a když dělal scénky jako pod lupou anebo čakryho makryho a jeho Koulllle nelžou tak to jsem opravdu nemohl.Sice někdy to bylo slabší,ale jinak spokojenost veliká. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Starý dobrý Tele Tele.. člověk se zasmál i té největší h*vadině a mělo to hlavu a patu..dokonce i Telebazar a jiné pořady s Izerem jsou vtipné. Jenomže tady jsem se pousmála jen u ženské navigace nebo u parodie na věštce. Bohužel to mi nestačí, jelikož přidaný divácký smích se za minutu spustí tak pětkrát a vyplňuje trapná prázdná nudná místa. Dobrou zárukou trapasu je také potom část pořadu kdy jako skončí ta "vtipná" scénka a Izer říká vtip televiznímu štábu. Já nevím ale TV pětka aspiruje na trapno-televizi roku(i když první čestné místo patří asi pořád nově)...Tou nejhorší částí tohoto pořadu jsou bezpochyby scény se Šárkou Vaňkovou, protože ani u parodie není podmínkou přehrávat. No nic na Buřtcajk se nikdy už nepodívám! ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Běželo to na už neexistující TV pětce v roce 2012. Nezapomenutelný je pořad Pod lupou, parodie na Černé ovce ČT, taky Last minute jako pořad o turistice, moderátor cestuje za vás a vy můžete v klidu sedět doma v obýváku u televize. Výborný byl i Evžen v pořadu Koule nelžou, což byla parodie na různé pořady typu Volejte věštce. Izer jako bývalý automechanik se i skvěle realizoval v pořadu plném zaručených rad pro motoristy Auto moto kout, což byla parodie na pořad ČT Auto moto revue. Škoda, že to nemělo delší trvání, protože mě Izer moc baví. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Zasmál bych se bohužel už nebylo čemu... to nejlepší zaznělo už v ukázkách. Jediný co se mi potrhalo... drápama křeslo, co to zase proboha.... to myslí jako vážně? a to je vše? Buť izzzzzer sám... nebo blb který tenhle pořád vymyslel. Proboha když už jste to teda na ty obrazovky vytlačili (doslova) tak do toho aspoň natlačte něco co mi aspoň rozkmitá víčka. :) No vida pár dílů a jak se to zvedlo.... nejen víčka.... teda. :D Tak už zase stagnujou ach jo.... hvíííí jedna hvězdička dolů! :D ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

I přesto, že Izera nemám rád, uznávám jeho tři kladné vlastnosti: 1. jednota formy a obsahu, neboť jako pánský úd (ten asijský piercingovaný) nejen vypadá 2.kontinuálnost, neboť už celá léta si stále drží stejnou laťku, bohužel pro něj ale proklatě nízko 3. upřímnost, neboť se svůj fekální humor nesnaží ani trochu maskovat, viz scénka, kterou jsem (bohužel) viděl, kde si ve skotské sukni velmi vtipně ulevuje do golfové díry. Mimochodem, v celém pořadu neustále dokazuje, že je patrně jediným člověkem na světě, který umí vykonávat intimní potřebu i ústním otvorem. Kompars se rozhodně nechce dát svým principálem zahanbit, Vaňková hezky imituje hloupou blondýnu z Na stojáka, pokud se tedy člověk soustředí pouze na intonaci a nevnímá význam slov. A jestli nějací zmatení uživatelé zde v komentářích tvrdí, že Izer je král české komiky, tak to tedy padám... To jsem se víc pobavil i tehdy, když mi můj zubař po půlhodinové námaze oznámil, že mi právě omylem vytrhnul jiný zub! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama