Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým je před rozhodnutím, zda zachránit Coulsona. (Disney+)

Recenze (11)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Finálová epizoda páté série je totálně epická věc plná dojemných a emocionálních momentů a velkolepých soubojů. Začněme Gravitonem, který byl v předchozích epizodách skvělý, a tady tomu není vůbec jinak. Talbot je prostě famózní, je hrozně charismatický, jde z něj respekt a strach. Musím pochválit i jeho hudební motiv, který je takový mysteriózní a záhadný a skvěle k němu sedí. A samozřejmě je tu epická bitka s Quake, která je zakončena poměrně důstojným koncem pro Talbota. Glenn mi opravdu bude chybět, byl to vážně skvělý charakter. Z emocionální stránky finále taky funguje výborně, ať už Fitzova smrt, která samozřejmě bude tak nějak zvrácena v příští sérii :D ale je neskutečně dojemná. To samé platí i pro rozlučku s Coulsonem a finální scénu na Tahiti. Posledních 15 minut dílu je zaručeně nejlepších a nejemotivnějších. Upřímně bych se vůbec nezlobil, kdyby tady seriál skončil a nepokračoval by, jelikož to opravdu působí jako završení a konec. Ale je pravda, že třeba takový Deke se na konci vůbec neukázal a je vidět, že si tvůrci šetří jeho osud do další série. Skvělé finále pro mě zatím nejlepší řady Agentů, jsem zvědav na další sérii, která byla zkrácena jen na 13 dílů. Hodnocení: 85% ()

Reklama

Mr.Nobody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl páté série mně vysloveně zklamal. Celý seriál byl parádní stejně jako první půle tohoto, ale druhá půle dílu byla úplně o ničem. Celý seriál nikdo neuronil ani pořádnou slzu, a najednou slzavé údolí. Tajně jsem doufal, že místo vylívání srdíček na konci přijde třeba nějaké větší zajímavé propojení s nějakým filmem nebo postavou z MCU. Ale marně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Coulsonov (Clark Gregg) prípitok na jeho rozlúčkovom večierku: "Tak na nás! Kto je ako my? Len málo," je opakovaným refrénom v skladbe "Old Friends" z divadelného muzikálu "Merrily We Roll Along" z roku 1981. Je to tiež skrátená verzia známeho marínskeho vyjadrenia: "Tak na nás! Kto je ako my? Len málo, a všetci už sú mŕtvi!" (Pat.Ko)
  • Zábery medzi Daisy (Chloe Bennet) a Talbotom (Adrian Pasdar), ktoré sa odohrávajú v Chicagu, obsahujú svetelné stĺpy s transparentmi reklamujúcimi výstavy múzea súčasného umenia (Museum of Contemporary Art - MOCA) v Los Angeles v Kalifornii. V Chicagu je tiež múzeum súčasného umenia, ale jeho skratka je "MCA", nie "MOCA". (Pat.Ko)
  • Táto epizóda bola napísaná ako potenciálny záverečný diel seriálu, ale neskôr bol obnovený pre šiestu sériu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama