Reklama

Reklama

VOD (1)

Agent Coulson učiní objev. (Disney+)

Recenze (2)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice experimentální a také příjemná epizoda :D Dějově je to super, strašně se mi líbí, že autoři využili zrušení seriálu Agent Carter a rozhodli se, že alespoň dovypráví Sousův příběh. A Sousa je prostě skvělý, je hrozně energetický a charismatický a jsem rád, že se rozhodli z něj udělat poměrně důležitou postavu pro zbytek 7. série. Samozřejmě musím zmínit celý styl epizody, která je natočená jako padesátková noirová kriminálka, takže tu máme černobílý obraz, monology k divákům, poměrně dost odlišné záběry a působí to skvěle. Je super, že 7. řada si takhle hraje s tím cestováním v čase. Další dobrý díl. Hodnocení: 72% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

  • Okrem toho, že názov epizódy odkazuje na film Out of the Past (1947), názov sa zakladá aj na skutočnosti, že Daniel Sousa (Enver Gjokaj) je človek "z minulosti", pretože tím ho vzal z jeho časového obdobia kvôli jeho predpokladanej smrti. (Pat.Ko)
  • Začiatočná sekvencia epizódy je pocta k ikonickej úvodnej scéne filmu Sunset Boulevard (1950). (Pat.Ko)
  • Coulson (Clark Gregg) hovorí: "Veľký spisovateľ raz povedal: 'Minulosť nikdy nie je mŕtva. Ani nie je minulosťou.'" Citoval Williama Faulknera z diela "Requiem for a Nun". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama