Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese

  • Česko Dobrodružství Tedyho Stonese (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Takový animovaný Indiana Jones. Je to vlastně první španělský animovaný snímek, který jsem viděl, dosud jsem od nich žádný animák neviděl. A musím říci, že to umí. Příběh je sice kopírkou ostatních filmů, ale i tak dokáže zaujmout. Je to vtipné, dobrodružné a stopáž 90 minut je naprosto ideální. Animace a soundtrack jsou také velice kvalitní. ()

meemini odpad!

všechny recenze uživatele

Tad Jones vykradl všechny možné i nemožné filmy a obrátil je v bohapustou zhovadilost. Film plochý jako žádný jiný dlouho před ním, stejně tak velmi jednoduchý, předvídatelný a nudný. Schválně jestli poznáte přetavenou úvodní znělku z My z Kačerova, závěrečnou scénu z Terminátora nebo samozřejmě spoustu věcí z Indiana Jonese. A co třeba Avatara a honičku kočkovitým zabijákem mezi kořeny pandorských stromů. Navrch ještě tupá masáž kozama dcery profesora Trouby. Doporučuji vyhnout se velkým obloukem a raději si zajít vykopat nějaký svůj vlastní poklad. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsi tu jako stavební dělník a ne jako archeolog........... U úvodní sekvenci můžeme vidět odkazy na filmy Lara Croft a Indiana Jones. Což mě možná mělo odradit. Ta "kopírace" sálá z celého příběhu. Na kreslený, komediálně rodinný příběh je tam až moc mrtvejch. CITÁT - Tak se připravte, pane Maxi Magore.... Nejdříve jsem dal za tři hvězdy, ale když už tady po sobě čtu tento komentář, zjistil jsem, že jsem to přehnal. Snižuji na dvě:) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V poslední době vzniká poměrně velké množství animovaných filmů mimo Spojené státy americké. Je to pochopitelné. Animované filmy jsou jedněmi z nejoblíbenějších, protože na ně chodí většinou celé rodiny. Rodiče vezmou děti a hned je tu i dvojnásobek tržeb za lístky, než na jaké by se dostal film standardní. Jenže... Německé "Hurá do Afriky!" bylo hlavně ekologickou agitkou bez originálního příběhu, Podobným snímkem je i australský "Happy Feet 2", němečtí "Hrdinové z říše Gaja" také zrovna neoslnili, i když to už je kousek starší jako norské "Zachraňte Jimmyho", od kterého jsem očekával rozhodně víc. Čím tedy mohl překvapit film, který se natáčel ve Španělsku? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/las-aventuras-de-tadeo-jones-2012-35.html ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Španělé pečlivě vyzobali to, co funguje v hollywoodských animácích - legrační zvířátka, komická vedlejší postavička, jasný padouch a podceňovaný hrdina, který ho nakonec samozřejmě převálcuje. Je to tedy vlastně kopie desítek jiných filmů, ale šlape. Vtipy baví, tempo je svižné a animace příjemná. Na devadesátiminutový oddychový snímek ideální, takže i přes svou neoriginalitu zanechá Tadeo Stones čtyřhvězdičkový dojem. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Podle komiksu „Tadeo Jones and the Secret of Toactlum", autora Javiera Barreira a Gorka Magallóna. (Zdroj: D-cinema)
  • Hudbu k filmu nahrál Bratislavský filmový orchestr. (=woody=)

Reklama

Reklama