Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (71)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím velké “meeh”, než příjemné překvapení, natož skvělej zážitek. Snad to bude opravdu lepší a lepší, jak slibují recenze. Jestli se to totiž ponese v téhle cheezy wannabe “paranormal” atmosféře, s nechtěně vtipnýma momentama ( týpek Travis - zjevení tančící ve sněhu - wannabe Lynch ), digitálníma zvířatama, které vás propleskají hned ze startu (!) a silnýma ženskýma vedle natvrdlejch chlapů, tak potěš zrmzlý koště. S odřenýma ušima tři… 55%. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predoslych troch vybornych policajnych partakoch v prvych troch seriach tu mame roznorodu zensku policajnu dvojku. Vybornu, utlu a starnucu Jodie Foster (hura :) ) a "tribal alfa-amazonku", Kali Reis. Moze to fungovat. Za najatraktivnejsie vsak pokladam vzdialene mestecko na polarnom kruhu a zacinajucu polarnu noc. Ked k tomu zacne ludom "preskakovat", je dobre "cesto zamiesene". Kto, okrem mna mal este silne deja vu v uvodnych minutach na expedicnej stanici - kricalo to vo mne "The Thing". :D Zatial spokojnost. 70% ()

Reklama

nuG6et 

všechny recenze uživatele

Na první díl žádná velká očekávání, ale proč se dívám na detektivní seriál, kde se žádné vyšetřování téměř nekoná? Místo toho se řeší několik let starý případ na základě nalezeného jazyku a nějaké seznamování s postavami. Když taky zmizí banda vědců z mezinárodního výzkumného střediska, tak se ani neluskne prstem a nakonec část z nich najde stará babča díky tančícímu duchovi uprostřed ničeho. Nikomu toto chování nevěřím a hned v první epizodě se musí samozřejmě vyskytovat rasové problémy/narážky, silné ženské postavy na úkor "blbých" mužů, nepotřebné CGI a nevkusná moderní hudba, která vůbec nesedí atmosféře zatemněné Aljašky. Zatím velmi slabé. ()

272827 

všechny recenze uživatele

Jak udelat novou serii True Detective? Udelejte z jedne z hlavnich postav nesympatickou mrdku, prospikujte jemnymi socialnimi komentari (nasili na zenach spatne! Hnedi utlacovani) a polovinu casu venujte rodinnymi vztahy jednotlivych postav misto pripadu. Ne pockat, takle takle udelate odpad a podle toho to tak taky vypada ()

lake-lake

všechny recenze uživatele

vůbec tvůrcům nezávidím - jak z toho hoši/dívky vybruslí/vyjedou na lyžích/vybručí na sněžném skútru??? počítačoví sobi, počítačoví medvědi, mysteriózní almost sci-fi záhada jak z městečka F. přebujelý crossover s mnoha již zde zmíněnými dílky - tak na tohle si teda počkám i přesto, že mě neuchvátila ani přísná matka Jodie, ani dvakrát procvaknutá Kali ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama