foto

Josie Davis

  • nar. 16.1.1973 (45 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herečka, narozená 16.1.1973 v Los Angeles v Kalifornii ve znamení Kozoroha. Měří 1,69 m, je velkou milovnicí zvířat a dobrovolnicí v azylovém domě v jižní LA Campton v Kalifornii, odtud má dvě kočky. Vystudovala scénaristiku.

Josie začala svou kariéru už ve 3 letech, kdy hrála hned v několika televizních reklamách, následovala velmi úspěšná role Sarah Powell v seriálu CHARLES IN CHARGE v letech 1987 až 1990. Za tuto roli získala v roce 1989 cenu Young Artist Award. Poté následovala role v nekonečném seriálu MLADÍ A NEKLIDNÍ v roce 1996-1997. Významnější role přišla v BADGE OF FEAR (1997) jako důstojník Samantha Edwards, BEVERLY HILLS 90210 (1990), POLICIE Z PALM BEACH (1991), TITÁNI (2000), seriál, který několikrát uvedla televize Nova, PRÁVO V LOS ANGELES (2002), KALAMAZOO (2006).

K vidění byla i ve filmu PERFEKTNÍ ASISTENTKA z roku 2008, kde ztvárnila roli sekretářky, třicátnice Rachel, která je chorobně zamilovaná do svého šéfa Davida. Dělá první poslední aby zabezpečila chod jeho kanceláře. Jakmile Davidova žena Carol dostane zápal mozkových blan a leží v nemocnici, Rachel se všemožně snaží trávit s ním co nejvíce času a sbližuje se s jeho dcerou Isabelle. Jakmile Rachel zjistí že její láska není opětována,její láska se obráti v nenávist..tento film se úspěšně vysílá a je populární například v Kanadě.

Nejnovější filmy které Josie natočila jsou PERFECT STUDENT v roce 2010, THE CURSED, MY BABY. Zmiňme také SVŮDNÉ LŽI, nedávno uvedené v TV Barrandov. Josie provozuje vlastní produkční společnost s názvem 3 Skica Films, která produkovala oceněný fim LOTTO z roku 2003.

jennyLynn

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wizardream
2017 A Murderer Upstairs (TV film)
The Storm (TV film)
2016 Backstabbed (TV film)
2015 Hit & Run (TV film)
2014 Mantervention
2013 Dirty Teacher (TV film)
Notes from Dad (TV film)
2012 Stealing Roses
2011 Obviněná (TV film)
Útěk z minulosti (TV film)
2010 Svůdná lež (TV film)
The Cursed
Tranced
Vzestup nad limit
2008 Perfektní asistentka (TV film)
2007 Be My Baby
Chasing Tchaikovsky
Nora Roberts: Lesní jezírko (TV film)
Trouble with Romance, The
2006 Kalamazoo?
2005 Slepá nespravedlnost (TV film)
2004 In the Game (TV film)
Slammed
2003 Partners, The (TV film)
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
Psychic Murders
Sonny
1998 Beach House
1997 Badge of Fear

TV seriály

2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Životní pojistka (S05E08)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál) - a.z.
Hledá se ledvina (S09E08) - a.z.
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a první třída (S03E05)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Výstřely do tmy (S03E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečné předměstí (S05E04)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zázemí (S06E09)
Kukaččí hnízdo (S06E08)
S kompasem (S06E03)
2008 Mentalista (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Living with Fran (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S01E23)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Peníze na nic (S02E17)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Eve (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Titáni (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
Doba přílivu (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Free Spirit (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace