foto

Clint Jung

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anonymous Killers
Garlic & Gunpowder
2016 One Under the Sun
Stalked by My Doctor: The Return (TV film)
The Other Wife
2015 Despair Sessions
Promoted
Teeth and Blood
2014 Bez úniku
Bullet
Unreported
2013 Blood Let, The
House of Bad
jOBS
Riley Rewind
Starting from Scratch
Ten Thousand Hours
2012 Aleta: Vampire Mistress
2011 Den na zkoušku
Girl with No Number, The
Útěk z minulosti (TV film)
2010 Double Crossed
Naléhavý případ
2009 Revenant
2007 Akcelerace smrti (TV film)
Music Within
Third Nail, The
2006 Utah Murder Project, The
2005 Pissed
2004 Anna's Eve
Cover-Up '62
2003 Quigley - psí život
Virus z ráje (TV film)
2002 Hope Ranch (TV film)
2001 Tichá síla
1997 Shopping for Fangs
1987 Leonard Part 6

TV seriály

2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 4: Below the Line (E04)
Lethal Weapon (TV seriál)
Brotherly Love (S01E12)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
More Civil War (S03E02)
Civil War (S03E01)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Snídaně šampionů (S03E04)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Posedlost (S02E14)
2011 Torchwood (TV seriál)
The New World (S04E01)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S07E08)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Orli a andělé (S04E04)
2007 Mystery ER (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Committed (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Erotic Confessions (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2013 Kvůli sexu na pohotovosti (TV pořad)
2009 Tosh.0 (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace