foto

Clint Jung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love Shot
Portals
Suburban Swingers Club (TV film)
2018 Holka z livechatu
2017 Anonymous Killers
Garlic & Gunpowder
2016 Není cesty ven (TV film)
One Under the Sun
Stalked by My Doctor: The Return (TV film)
2015 Despair Sessions
Love Arcadia
Promoted
Teeth and Blood
2014 Bez úniku
Bullet
Little Saigon
Unreported
2013 Blood Let, The
House of Bad
Riley Rewind
Starting from Scratch
Ten Thousand Hours
jOBS
2012 Aleta: Vampire Mistress
2011 Den na zkoušku
Girl with No Number, The
Útěk z minulosti (TV film)
2010 Double Crossed
Naléhavý případ
2009 Revenant
2007 Akcelerace smrti (TV film)
Music Within
The Third Nail
2006 Utah Murder Project, The
2005 Pissed
2004 Anna's Eve
Cover-Up '62
2003 Quigley - psí život
Virus z ráje (TV film)
2002 Hope Ranch (TV film)
2001 Tichá síla
1997 Shopping for Fangs
1987 Leonard Part 6

TV seriály

2019 MacGyver (TV seriál)
Mac + Fallout + Jack (S03E11)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Búho/Muwan (S01E03)
Vražedná práva (TV seriál)
I Got Played (S05E07)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 4: Below the Line (E04)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Srdeční záležitost (S01E12)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-Five (S03E11)
2016 Walk the Prank (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
More Civil War (S03E02)
Civil War (S03E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Obřad dospělosti (S07E08)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Snídaně šampionů (S03E04)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Posedlost (S02E14)
2011 Torchwood (TV seriál)
The New World (S04E01)
2010 Make It or Break It (TV seriál)
Are We Family? (S01E20)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S07E08)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Orli a andělé (S04E04)
2007 Mystery ER (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Dvoustá hodina (S01E03)
2005 Committed (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tajný Santa (S04E09)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Erotic Confessions (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Kvůli sexu na pohotovosti (TV pořad)
2009 Tosh.0 (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky