Reklama

Reklama

Voyage d'affaires

  • angličtina The Business Trip
Krátkometrážní / Drama / Komedie
Francie, 2008, 9 min

Když člověk odjede na služební cestu a nechá doma přítelkyni, může se mu stát pár věcí. Třeba rozhovor se sympatickou recepční v dobrém hotelu, nebo následný, ne zrovna příjemný telefon. A co když se do toho přidá nález jedné dost zvláštní fotografie? (Tom_Lachtan)

Recenze (13)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Jak nebýt zklamán, když Cashback řadím mezi nejlepší kraťasy, jaké jsem kdy viděl. Není to špatné, ale s takovou pointou šlo stáhnout stopáž na polovinu. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Muhehe :) Chudák, bylo mi skoro stydno, že se mu směju. Ale klasika, slušnej chlap jedinkrát udělá něco takovýho a má ostudu nadosmrti... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Příjemné, lehce stravitelné, s jedním dobře využitým nápadem, který sice není nikterak originální a všechno k němu směřuje, ovšem i tak těch pár minut v pohodě utáhne. Je vidět, že Ellis by se měl věnovat odlehčenější tvorbě (třeba jako v Cashbacku) a ne věcem o mnoho vážnějším (pseudohoror Střepy v hlavě). Docela by mě zajímalo, jestli je to reklama např. na hotel, nebo jenom ukázka umu pro zákazníky. " Svatá krávo! " komentář první, hodnocení druhé - ano, mé ego je potěšeno ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, ten vtípek na konci je dobrý, ale mít kvůli tomu takovou stopáž a poměrně dlouhé uvedením to je trochu zbytečné. Přidaná hodnota je pak docela malá a nepomůže tomu ani přítomnost Mélanie. Nápad hezký, dobře natočené, ale celkově přece jen málo. ()

Johgas 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouhé. !!! SPOILER !!! A taky nechápu, proč nevolal z mobilu. Jo vlastně to bychom se nenasmáli.... ()

Reklama

Reklama