Reklama

Reklama

Prezidentský duel

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Talk-show
Česko, 2013, 98 min

Obsahy(1)

Kdo bude příštích pět let reprezentovat Českou republiku? Miloš Zeman, nebo Karel Schwarzenberg? Moderuje Václav Moravec. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Toľko populizmu a klamstiev v jednom dueli som už dlho nezažil. Moderátora muselo šlahnúť, ale keďže je to jeho robota, mohlo mu to byť jedno. Ľudia sami nemohli veriť z čoho všetkého sa obviňujú len aby dosiahli svoje. Zeman je hanbou Česka. ()

Eldrick odpad!

všechny recenze uživatele

Vychlastanej senilní kanál vs vychlastanej spící huhlavej Rakušák. Který hovno si zvolíš? No přece českou 4. cenovou. Však 99 % národa je přesně taková. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Plichta v rozhodujícím fightu. Vítězem se stalá Witowská. Ta ukočírovala i Zemana. Voliči se něco dozvěděli...kupodivu. 65%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Společně s přímou volbou hlavy státu se také vyrojilo spoustu pořadů zaměřených právě na výběr nového prezidenta. Většina z nich je přitom špatně udělaná, jako tenhle. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Závěrečná debata k historicky první přímé volbě prezidenta, a její moderátor snad nemohl být lepší. Vašek Moravec podával vskutku excelentní výkon a servíroval jednu záludnou otázku za druhou. Potom není divu, že jsem hltal celou debatu od začátku až do konce i ve třinácti. Jak to vše dopadlo, to už je věc druhá, ale hodnotím pořad, který pro mě i v té době byl přínosem a proto s nadprůměrným hodnocením neváhám. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

"Česko hledá prezidenta", reality show, která překonala VyVolené i Superstar a zároveň jasně ukázala, že tenhle národ nebyl na přímou volbu připravený. To není narážka na "vítěze" (oni si se svým finálovým protikandidátem opravdu nemají co vyčítat), ale obecně na průběh rádobykampaní založených na podbízení se a zároveň nekonečnému očerňování protikandidátů a změnách názorů ze dne na den. Až se bude volit příště, tak bych navrhoval zavřít všechny kandidáty do té primácké vily, lidi by je mohli 24 hodin denně sledovat a každý týden jednoho vyhazovat. Možná by to bylo zajímavější než všechny tyhle debaty o tom, kdo je větší kokot. ()

mokrasek 

všechny recenze uživatele

Alespoň se oba protagonisté před národem náležitě odhalili. Schwarzenberg byl (a stále je) součástí zločineckého trojklanu vlády ODS, TOP09 a Lidem - vlády tunelářů, klientelistů, lobbistů, kmotrů, který se s Kalouskem a spol. spolupodílel na ekonomickém masakru slušných, obyčejných lidí. Ba co víc - kauzy jako jsou například Promopro, Casa, vyvedení peněz ze SFŽP do kasy ODS a další jsou tohoto jednání jasným dokladem. Ještě bych přidal tlaky za zrušení Benešových dekretů, omluva němcům a ostudně změkčující výrok K.S. omlouvání zvěrstev rozpoutačů války o tom, že fašisté vlastně jednali jen z dočasného pomýlení mysli mu nemohu a nechci zapomenout. Zeman je pro náš národ rozhodně menším zlem. ()

Reklama

Reklama