Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Posledni spolecnej film Spencera a Hilla, takze jsme cekal jen nejakej odvar z jejich slavnejsich kousku, ale dockal jsem se fakt skvelyho filmu. Prvni pulhodinka je fakt dokonala a pak tempo krapet zpomali, ale na kvalitu filmu to nema vyraznejsi vliv. Vtipy tu jsou opravdu povedeny a i kdyz se nejakej opakuje treba vickrat, porad pusobi vtipne. Terrence je porad ve forme a strili snad jeste rychlejc nez za mlada a Spencer, i kdyz vypada dost na sracky, porad umi nekoho paradne prastit po hlave. Navic tu je skvela hudba a super zaverecna bitka. Ke konci uz zacne bejt film krapet moc dojemnej, ale neni to nic tak strasnyho, aby to zkazilo zazitek z filmu. Jen ta matka vypadala fakt priserne. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rozlucka Spencera a Hilla prebehla skutocne vo velkom style. Tato dvojica zacinala vo westernoch /Buh Odpousti, ja ne, Tromfove eso/ a luci sa s divakmi taktiez westernom. Takmer 65 rocny Spencer sice uz nerozdava take brutalne rany ako v Dva Machri mezi nebem a Peklem/vsak aj evidentne pribral/, ale jeho o 10 rokov mladsi kolega ma stale ranu. Film vsak zachranuje zaverecna rvacka, ktora divakovi serviruje presne to, cim sa duo Spencer -- Hill preslavilo. Chyba vsak hudba Maurizia a Guida de Angelis, to je podstatna chyba. Celkovo je Botte di Natali slusny, ale iba priemerny film. 68 % ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Poslední společný snímek dua Spencer & Hill. Komediální spaghetti western, který svým způsobem rekapituluje jejich veškerou westernovou tvorbu. Co se týče humoru, je tu vše, na co jsme u nich zvyklí a co jsme už u nich kdysi viděli. Režie se ujal samotný Terence Hill a jelikož ve stejné době natáčel TV sérii o dobrodružstvích Luckyho Lucka, nedal si pražádnou práci s obsazením. A tak tu uvidíme většinu stejných herců. Ona je i stejná atmosféra snímku a troufám si tvrdit, že jsou použity i stejné kostýmy, včetně bílého koně, na kterém Hill jezdí a kulisy městečka. Názorný příklad toho, jak ušetřit na rozpočtu. Nakonec Hill má ten svůj bílý kostým v každém westernu. Byť se oba snaží sebevíc, není to žádný zázrak. Televizní výprava a vůbec celkový dojem, neudělá z jednoduchého příběhu veledílo. Pobavit dokáže, ale je to krapet málo. A tak jejich společné filmové rozloučení nedopadlo zrovinka nejlépe. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kdo umí, ten nekouká a nepomlouvá. A tady ti dva pánové prostě umí. Jeden se může na druhého spolehnout v každé scéně, když si trochu nerozumí, tak si to vysvětlí a frčí dál za dalším dobrodružstvím. Jsou koediální, akční, westernově ladění, ve filmu si i pospí, odpočinou, aby v další scéně ztropili zase pěkné alotrium. Průserů není nikdy dost, ale mohlo jich být ve filmu ještě víc. (7.3.2011) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

26. 05. 2008 ve 02:45 TV Prima pod názvem "Lovec a borec". Uff..to jsem si dal..Vše začalo jedním nesmyslným a zcela nevinným dopisem..„Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli..atd, atd. Nevím co tím jako chtěl pan básník říct:-)? Kolotoč nesmyslných přestřelek, honiček a fackování (tak jak jsme ho u těch dvou znali dříve) to vše pod taktovkou staré maminy. Z toho už jsem dávno vyrostl:-) Čím jsou ti dva starší tím jsou jejich vystoupení a gagy smešnější a hloupější..To nejlepší mají bohužel už dávno za sebou. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama