Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Terence Hill a Bud Spencer ve filmových dobách, kdy ještě nikdo počítačové jedničky a nuly moc neznal. Nebo jinak .. současnost s počítačovými jedničkami a nulami a to jen díky této nerozlučné dvojici, protože nebýt jich, tak už na světě žádná čísla nejsou. Ehm, jako prcek jsem se jim dokázal smát nějak víc než když se na to koukám opětovně dnes .. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Klasika na který sem vyrůstal. Facky, rány, kamený výraz Buda Spencera a nekončící optimismus Terence Hilla. S touhle Italskou dvojkou sem jako malej hltal každej film. S odstupem vim, že to neni to nejdokonalejší co jsem měl možnost vidět, nadruhou stranu to má svý kouzlo a tenhle film je, co si pamatuju, jeden z těch nejlepších.... ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Představte si svět bez čísel! Tak takhle zachraňují svět v téhle komedii Spencer a Hill. Je to zajímavý nápad a nejlepší scéna je ta v motorestu, kdy se před užaslými zraky těch dvou loučí manželky bossů, kteří jedou na "pohyblivej hajzl", slovy: DRŽÍM JIM PALCE, DOUFÁM, ŽE TO TENTOKRÁT DOKÁŽOU! :))) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Robusný hundroš Bud Spencer a modrooký fešák Terence Hill si to v tejto akčnej komédii rozdajú s nebezpečným, šialeným zločineckým bossom, ktorý si hovorí K1. Samozrejme, že proti týmto dvom týpkom, s tvrdými päsťami a silnou ranou, nemá jeho kartel žiadnu šancu. Parádna floridská jazda dvoch talianských borcov. V osemdesiatých rokoch boli Bud a Terence v najlepšej forme. O tom svedčí aj tento film. *** ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších snímků dua Spencer & Hill, kde se divák dočká všeho, co od této dvojice očekává. Typické setkání pánů v motorestu, kde Hill tradičně vyprovokuje rvačku, jejich společný odchod, aby se ihned dostali do maléru. Tentokrát jsou omylem považováni za agenty. Příběh působí dojmem parodie na známé bondovky a to právě propůjčenými určitými scénami. Humor, akce, genialita každé minuty. Tento snímek je viditelně propracovaný do každičkého detailu. Pro shlédnutí dobrá volba. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)
  • Zhruba v 35. minúte filmu chce šéf agentov Tiger (David Huddleston), aby sa spolu so Steinbergom (Terence Hill) a Masonom (Bud Spencer) previezli vrtuľníkom ponad Miami. Steinberg sa zdráha nastúpiť do vrtuľníka, pretože neverí, že Mason je pilot. V skutočnosti je Bud Spencer certifikovaný pilot. (AxelWers)

Reklama

Reklama