Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem jako malý viděl asi stokrát, ale během dlouhatánské pauzy jsem zapomněl i název... Díky levným DVD jsem si jej konečně mohl zopakovat. Určitě jeden z těch lepších, kde se o hlavní role postarali rváči Hill a Spencer, už jen díky té skvělé rohaté káře a krávě v přívěsu, příjemnému prostředí Miami Beach a luxusnímu hotelu. (541.) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, když mi bylo asi 6 jsme koukal na dvojici Bud Spencer a Terence Hill skoro až s náboženskou vírou a touhou. Smál jsem se každé "facce", kterou dali a tak krásně pleskla. Smál jsem se každé hlášce Buda Spencera, který dokázal i s minimem pohybu a mimiky ve mě vyvolat smích. tyhle doby jsou dávno pryč, ale přesto dvojice veteránů má stále svoje kvality, které neudržují v každém filmu, ale ve "Jdi na to" stále ano. Jejich záměna s agenty v letadle je velmi dobře využita a film má tempo i humor. Přesto do plného hodnocení mi chybí ta mladá naivita a přehlížení faktu, že když se mlátí na obrazovce, málo kdy se navzájem dotknou :-) i když zazní ten "zvuk" úderu, který chvílemi zní jako smrtelný dotek ... a oni stejně vstanou a bojují dál. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedna vůbec z těch nejlepších komedií se Spencerem a Hillem. Při pozorování těchto dvou člověku připadá, že snad ani nestárnou. Sice je bitek již o něco méně, ale vše je nahrazeno vtipnými scénami jako výslech chlapa od hotdogů nebo scény na recepci hotelu. Prostě i po tolika letech spolupráce téhle dvojice, to stále funguje. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +samozřejmě hlavní dvojice, jejich proměna v tajné agenty, a několik zdařilích fórků -ovšem vtipy je potřeba hledat hlouběji, není to tak, že bych se smíchy uřechtal/// O něco méně zabavné než jiné filmy, přesto pořád hodně dobré. A především hodně nápadité (jejich seznámení a jejich dobrodružství). A začínám mít dojem, že z této dvojice má navrch Bud Spencer. Uvidíme dál./// Celkem 64%/// ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Go for It“ je predovšetkým zakrivené zrkadlo pre špiónske a (čiastočne) pre Bondovské filmy na spôsob dvojici B. Spencera a T. Hilla. Hlášky, vtipné situácie a hudba nemajú chybu. Choreografia „bojových“ scén a faciek však zaostáva voči klasickým dielam. Ten príbeh miestami obsahuje fakt nonsens prvky (z baru sa dostaneme na loď – len tak – a potom naspäť, šialený plán zloducha, ktorý chce získať moc nad Svetom vymazaním čísiel, atď.) , ale neberte to vážne – ako som spomínal, išlo o vyfigurovanie podobných (vážnejších) filmov v tomto žánre. Každopádne známa a naša milovaná dvojica tu ešte bola stále v pohode – tá fyzická kondička však už bola trošku hrošia. Z mojej strany silnejšia trojka „a to nemusíte vynechať zo záverečnej správy“. Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)
  • Šílené zlaté vozidlo s kravskými rohy, puškami na kufru a houkačkami z kamionu, kterým ústřední dvojice jezdí, je Lincoln Continental Mark III 68A z roku 1958. (Stejšn)
  • Šéf nazývaný Tiger (David Huddleston) v jedné scéně použije botu jako telefon, je to možný odkaz na seriál Get Smart (1965), kde Don Adams používal rovněž telefon zabudovaný ve své botě. (Stocki)

Reklama

Reklama