Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se nejedna o jeden z nejlepsich filmu tehle dvojice, ale jedna se o jeden z mejch nejoblibenejsich. Zapletka je tentokrat docela zajimava a cely je to postaveny na kontrastu mezi "dobytkama" SaH a slusnakama SaH. Kdyz jsou na scene "dobytci", tak je vse pri starem, dobry hlasky, dobry bitky a vtipky tezici z neznameho prostredi. Ale kdyz jsou na scene slusnaci, tak je to proste rezba, vystraseni Spencer a Hill jsou proste nejlepsi a zaverecna bitka je perfektni. Jediny, co bych filmu vytknul, je jedna, stale se opakujici, pisnicka. A taky mi prislo, ze Spencer dost zestarl a hodne pribral, ale jinak je vse pri starym. ()

miqaella 

všechny recenze uživatele

Stále som premýšľala čo týchto dvoch viedlo k filmu. Ale nech je ako je. Nie je film ktorý by som nevidela. Pamätám si všetky dopodrobna. Nie som nadšenec umelej krvi a mlátenia, v týchto filmoch sa smejem na oboch krv tam nie je a bitky sú tak priehľadné a jednostranné, že nič iné ako vtip to byť nemôže. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Osobně mám tenhle film hrozně rád a zároveň bych se ho nebál zařadit do top trojky, nej filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. I výběr vedlejší herců, do rolí záporáků, šoférů, služebnictva atd, je naprosto perfektní a nemá chybu. Ale čím je tenhle film naprosto odzbrojující je humor, který je naprosto, ale naprosto perfektní směsice hlášek, vtipných situací a i bitek. A to nemluvím o té dvojroli, kterou si tady Bud a Terence střihli. Tenhle film je úžasný, i po letech. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer a Terence Hill vyzkoušeli spoustu žánrů a došlo i na netradiční detektivku. Líbila se mi rafinovanější zápletka, líbila se mi nenucenost obou hrdinů a především jsem ocenil skvěle s gustem zahranou dvojroli. Zvlášť Bud Spencer ukázal, že šíře jeho talentu je větší, než obvykle předvádí. Komická složka tentokrát tolik nefunguje, zato akční je velice slušná. Bonusem je napětí, které se jejich filmům většinou vyhýbá. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsia perfektna talianska blazniva komedia dua Spencer -- Hill je film Non C´e due senza Quattro. Tentokrat v ulohe dvojnikov. Spencer uz nie je za hromotlka, ktory znudenym vyrazom rozdava facky na vsetky strany, ale za Antonia Coa Coimbru della Coronilla y Azevedo, a to iste plati o Hillovi. Scenar je na ich pomery kvalitny, k tomu vyborna rezia Enza Barboniho, vyborne hlasky a fackovacky, ako je u nich zvykom. Zaverecna bitka bol cisty masaker. 100 % ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Počas bitky v prístavnom bare, keď sa Greg (Bud Spencer) a Eliot (Terence Hill) schovajú pod barový pult, tak po nich Tangovi (Nello Pazzafini) gangstri začnú hádzať barové stoly a stoličky, pričom hádzaním porozbíjajú fľaše v policiach za barovým pultom. Keď prestanú hádzať, môžeme na hornej polici vľavo vidieť, že zopár fliaš zostalo nedotknutých. V ďalšom prestrihu sa však na polici už žiadne nenachádzajú. (AxelWers)
  • Mimo Itálie se natáčelo v Brazílii v Riu de Janeiru. (Varan)

Reklama

Reklama