Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Možná proto, že jich v něm je dvakrát více než obvykle. Dvojníci jsou plní neodolatelného a často velice dobře vypointovaného humoru, pánové si dvojroli očividně vychutnali (obzvlášť Bud Spencer v závěrečné rvačce, když se coby milionář bojí rozdávat své typické údery). A ta návyková ústřední melodie, které se nemůžu zbavit... Super. "Odvezte nás na letiště, pak se vraťte sem a odvezte nás domů." ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpovedenějších komedií s touto dvojicí. Moje typické hodnocení pro Spencer/Hill snímky: ... Ale ať by byli zasazeni do jakéhokoliv prostředí, tu pohodu, ten nevtíravý humor si nesou s sebou. Svým vztahem vždycky pohladí na duši, dlouho mě to učilo o přátelství. Ostudně musím říct - lhostejno jaká zápletka. Úžasné to bylo téměř vždy. Terence Hill a Bud Spencer si prostě sedí, jakési herecké spřízněné duše. ()

Reklama

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Rio de Janeiro + Spencer a Hill = slušná porce zábavy v exotickém prostředí. Dvojníky považuji ještě spolu se SUDOU A LICHOU, JESTLI SE ROZZLOBÍME... a JDI NA TO za jejich herecký a komediální vrchol. Akorát někomu nemusí sednout český dabing, kdy Jana Schánilce (Bud) a Pavla Trávníčka (Terrence) nahradili jiní dabéři. Ještě bych připoměl chytlavou hudbu od De Engelisů, která se zde táhne v jihoamerickém rytmu samby. Zdá se, že si trochu přibral. Jo možná pár deka. Měl bys zkusit začít běhat, to by bylo dobrý. Jo to bych asi měl. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho trochu viac. Dve bitky je podľa mňa dosť málo na film s Hillom a Spencerom. Radšej mám ich spoločné spagetti westerny, ktoré sa s týmto nedajú ani porovnať. Dokonca sa na nich aj viac zasmejem. Najviac ma ale "šokoval" ten dabing. Kam sa podel Trávníček, ktorý vždy tak dokonale nadaboval Hilla? ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Hej!" - "Hej co?" - "Dveře!" - "Dveře jsou na otevírání, to si nevěděl?" Spencer a Hill ve dvojroli. Jestli chceš spáchat sebevraždu, buď tady, až se vrátim. Vtipné to je, nicméně mne tento jejich snímek - moc neoslnil. Dabing je děs,běs, příběh ok a hudba průměr. Místy se tlemým a místy mi to přijde bez šťávy. Takže průměrná komedie - 60%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)
  • Auto, kterým duo v obou vtěleních jezdí a které se během filmu několikrát přemalovává, je Rolls-Royce Silver Cloud II. (Stejšn)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno