Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

david141474 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Bud Spencer a Terence Hill, určitě všechny napadne legendární Westernovské duo a nejenom Westernovské. Ti nejvěrnější fanoušci viděli všechny jeho filmy, ale mě pár stále chybí. Řekl jsem si, že začnu u komedie Dvojníci. Tato komedie je pro mě nezapomenutelná, protože díky tomuto filmu jsem začal sledovat ostatní filmy tohoto legendárního dua a začal jsem mít povědomí o tomhle legendárním duu. Děj je povedenej a dobře napsanej. Postavy jsou zajímavý. Herci jsou božští v téhle dvouroli. Soundtrack je taky skvělej. Záporák je takej směšnej, ale bylo to takový šmrnc pro film. Humor je na opravdu skvělé úrovni, není se čemu divit, když v tomhle filmu hraje tohle legendární duo. Nechť je Budu Spencerovi Zem lehká, nebudeš nikdy zapomenut. 10/10 Opravdu kvalitní komedie jako každá jiná s tímto legendárním duem. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Také Dvojníci sehrály v mém filmovém životě poměrně dlouho epizodu, staly se totiž po několikanásobném puštění a usnutí filmem, který jsem měl zkrátka doma zakázaný :-) Jedná se o typickou S-T komedii se spoustou nepovedených myšlenek, vitpů a scének. Prostě hubenej a tlustej zase každému namlátí, a koho by náhodou netrefili, ten si na jejich nastavenou pěst sám a radostně naběhne. Kdysi se to dalo, ale už je toho moc. Za zmínku stojí i dabing, dělaný tentokrát pro VHSky na začátku 90´s. V hlavních rolích Rudolf Jelínek (3/5) a Láďa Mrkvička (4,5/5). ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Hej!" - "Hej co?" - "Dveře!" - "Dveře jsou na otevírání, to si nevěděl?" Spencer a Hill ve dvojroli. Jestli chceš spáchat sebevraždu, buď tady, až se vrátim. Vtipné to je, nicméně mne tento jejich snímek - moc neoslnil. Dabing je děs,běs, příběh ok a hudba průměr. Místy se tlemým a místy mi to přijde bez šťávy. Takže průměrná komedie - 60%. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Hill a Spencer tentokrát museli ztvárnit dvě rozdílné povahy. Kromě svých obvyklých rolí sebejistých chlápků, co nejdou pro ránu daleko, hrají i jejich naprosté protiklady - přecitlivělé a bojácné milionáře. Bitky a hlášky jsou (nepřekvapivě) skvělé. ("Dostanu se přímo k věci, pane Vonder." - "Jo, ten milion.") ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Osobně mám tenhle film hrozně rád a zároveň bych se ho nebál zařadit do top trojky, nej filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. I výběr vedlejší herců, do rolí záporáků, šoférů, služebnictva atd, je naprosto perfektní a nemá chybu. Ale čím je tenhle film naprosto odzbrojující je humor, který je naprosto, ale naprosto perfektní směsice hlášek, vtipných situací a i bitek. A to nemluvím o té dvojroli, kterou si tady Bud a Terence střihli. Tenhle film je úžasný, i po letech. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy hlavní hrdinové navštíví fotbalové utkání, sedí mezi fanoušky klubu Vasco da Gama. (činta)
  • Vrtulník žoldáků je britský typ Westland Whirlwind, licenční kopie typu Sikorsky H-19 Chickasaw. (Foxhound#1)
  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)

Reklama

Reklama