Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií dua Hill/Spencer. Jediné co mi prožitek z filmu kazilo, byl otřesný „přiteplený“ český dabing. Jinak to ovšem byla solidní brazilská jízda, kterou si dosyta užila nejen hlavní dvojka, ale i diváci. Velké množství dobrých hlášek a nezapomenutelných postav (vojáci, šoféři) – to byl velice dobrý základ k natočení dobré komedie. Všudypřítomný humor neztrácel ani na chvíli šťávu, pěkné prostředí, tanečnice i hudba – takže nemám důvod si na nic stěžovat. Jen ten dabing… ()

kolotroch 

všechny recenze uživatele

Pre mna jednoznacne najlepsia komedia tejto filmovej dvojice. Ako tradicne neohrozeni, ako tradicne ti ostatni vyzneju ako vrchol neschopnosti a ako tradicne som sa rehotal od zaciatku az do konca. Najlepsie sceny a hlasky z filmu: Spolocny obed. Spencerova otazka soferovi limuziny po tom ako mu oznamil, ze bude soferovat: "Ty tady zustavas?" Scena s cesanim brady :-D. Scena s cvokarom a ani nahodou nezhypnotizovanym Spencerom :-). A jasne, zaverecna bitka :-). ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Také Dvojníci sehrály v mém filmovém životě poměrně dlouho epizodu, staly se totiž po několikanásobném puštění a usnutí filmem, který jsem měl zkrátka doma zakázaný :-) Jedná se o typickou S-T komedii se spoustou nepovedených myšlenek, vitpů a scének. Prostě hubenej a tlustej zase každému namlátí, a koho by náhodou netrefili, ten si na jejich nastavenou pěst sám a radostně naběhne. Kdysi se to dalo, ale už je toho moc. Za zmínku stojí i dabing, dělaný tentokrát pro VHSky na začátku 90´s. V hlavních rolích Rudolf Jelínek (3/5) a Láďa Mrkvička (4,5/5). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě to je jeden z nejslabších filmů dvojice Bud Spencer a Terrence Hill. Sice se stále najde spousta dobrých gagů a bitek, ale přišlo mi, že Bud Spencer už nějak nemůže, fakt se tady sotva hejbe a Terrence Hil má zase problém s tim, že je v tomhle filmu celkem často trapnej, hlavně jeho komentáře při bitkách jsou velice slabým odvaem na to co předváděl v jiných filmech. Ale zase na druhou stranu se musí nechat, že i tak film dokáže pobavit, někdy dokonce velmi slušně a že oba v roli dvojníků jsou fakt báječný, ale celkově to je bohužel jen průměr ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Staří známí jsou opět na scéně. Tentokrát se z nich stávají dvojníci zazobaných ale bojácných milionářů. Se svými svéráznými způsoby pak vnesou zmatek do celého okolí. Nečekejte žádný převratný děj, ale spíše spoustu skvělých hlášek a humorných situací. Jako Nejvtipnější scénku v tomto případě navrhuji, aplikaci „psychoanalýzy v praxi“, aneb jak se stát z doktora pacientem. :-) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Během rvačky s falešnými policisty měl Eliot (Terence Hill) ukrást klíče od policejního vozu (Chevrolet Opala z roku 1980). To je vyloučeno, protože na předním sedadle vůbec nebyl a zadní sedadlo je odděleno bezpečnostní mřížkou s malými oky. (ČSFD)
  • Eliot Vance (Terence Hill) omráčí dveřmi od auta prvního falešného policistu, který pak spokojeně usíná na zadním sedadle. Vzápětí se Eliot prosmýkne prostorem zadních sedadel ještě jednou, jako by tam policista už nebyl, ačkoliv z auta očividně nevylezl. Zanedlouho se dotyčný policista probírá vedle auta. (ČSFD)

Reklama

Reklama