Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Když se dívám na Dvojníky, tak se místy až zajíkám smíchem. Jedna vtipná scéna střídá druhou a toto se děje po celý film. Vůbec nejlepší je jak si dvojice budyhill představuje bohaté bratrance a závěrečná bitka je snad vůbec nejlepší ze všech počinů této dvojice. Dvakrát Hill a dvakrát Spencer se rovná dvojitá porce zábavy. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer a Terence Hill vyzkoušeli spoustu žánrů a došlo i na netradiční detektivku. Líbila se mi rafinovanější zápletka, líbila se mi nenucenost obou hrdinů a především jsem ocenil skvěle s gustem zahranou dvojroli. Zvlášť Bud Spencer ukázal, že šíře jeho talentu je větší, než obvykle předvádí. Komická složka tentokrát tolik nefunguje, zato akční je velice slušná. Bonusem je napětí, které se jejich filmům většinou vyhýbá. ()

Reklama

Ondrish 

všechny recenze uživatele

Po treťom zhliadnutí musím zdvihnúť rating na 4*. Ten brazílsky riff, ktorý hrá Bud (Greg Wonder) v úvode na saxafóne spolu s celkovým feelingom filmu, sú tak pohodovo chytľavé, že sa tomu nedá odolať. A keď sa k tomu ešte pridá šikovná réžia Enza Barboniho - ktorý mimochodom nakrúcal najlepšie S+H filmy a celkom vydarený scenár, tak bez problémov môžem povedať, že je to jedna z TOP 5 spenceroviek. All thums up (ale asi treba vidieť aspoň 2-krát...čo je logické, veď sú to Dvojníci.) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se nejedna o jeden z nejlepsich filmu tehle dvojice, ale jedna se o jeden z mejch nejoblibenejsich. Zapletka je tentokrat docela zajimava a cely je to postaveny na kontrastu mezi "dobytkama" SaH a slusnakama SaH. Kdyz jsou na scene "dobytci", tak je vse pri starem, dobry hlasky, dobry bitky a vtipky tezici z neznameho prostredi. Ale kdyz jsou na scene slusnaci, tak je to proste rezba, vystraseni Spencer a Hill jsou proste nejlepsi a zaverecna bitka je perfektni. Jediny, co bych filmu vytknul, je jedna, stale se opakujici, pisnicka. A taky mi prislo, ze Spencer dost zestarl a hodne pribral, ale jinak je vse pri starym. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tito dva frajírci a jejich filmy jsou doslova kultovním počinem. Ne snad jednotlivé filmy, ale to co společně dokázali je obdivuhodné. Jedna z nejznámějších a nejtypičtějších filmových dvojic všech dob. Klobouk dolů před nima, ti chlapíci měli vážně šťávu a jejich filmy nepostrádaly zábavu i napětí. Ale především vtip a komické situace jsou nejsilnějšími zbraněmi filmů, ve kterých se bok po boku objevili Bud Spencer a Terence Hill. 75% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)
  • Ve scéně, kdy hlavní hrdinové navštíví fotbalové utkání, sedí mezi fanoušky klubu Vasco da Gama. (činta)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno