Reklama

Reklama

Po náhodné explozi v místním dole se z trosek vynoří dinosauři, kteří terorizují malé  město. Skupina střelců musí bránit svůj domov. Pokud vůbec v souboji  kovbojů proti dinosaurům někdo přežije. (TV Prima)

Recenze (42)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Do vymeredanyy peredele! Zas jsem si stáhnul cosi, bez předchozího náhledu na zdejší světonázory. To jsem si nasral na hlavu. Začátek - grafika, efekty jak vystřiženej z Žila Verna, hopsající kokoti sic vtipný ale.. no tak se snažím to přežít a světe div se jsem to asi jedinej člověk na týhle planetě sjel až do konce, ale fakt, věřte mi, děj je vo hovně, ještěrky tak nějak na hraně, hlavní hrdina hnusnej a divnej, zlej šerif je trapnej, snad tak kokina z baru.. no a tak sem to sjel, a ve výsledku to schrnu asi tak: Je to děs, ale naštěstí jsou horší sračky, tzn není to úplně nejhorší a klidně to doporučím k takovýmu tomu koukání nekoukání s flaškou čehosi, hromadou brambůrek a trapnou nezvanou návštěvou. Kooneckonců, co si budem nalhávati, kdysi dávno, když jsme sjížděli vojetý a tisíckrát skopírovaný Véháesky (ty bohatší pamětníci Bety..) tak ty výtvory stáli kolikrát též pěkně za prd, a co?? byly jsme rádi že na nás něco blekotá a trhaj se v tom hlavy, no já když viděl poprvé Terminátora, tak ten dabing, a kvalita obrazu, a vůbec, no myslel jsem že to je fakt sračka, a taky to tak původně bylo točený, jako sračka o ničem, no a koukejte, se to časem taky dostalo do jiný škatulky, ale abych se vrátil k Dinosaurům, tak tahle sračka se do jiný škatulky fakt nedostane. ()

intro 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil v neděli večer. První půlku filmu jsem dal, druhou už ne. Já musel druhý den do práce a tenhle skvost bych dokoukal jen s litrem vína v krvi. 1 hvězdičku dávám za místy pěkné záběry přírody. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

V Commandu dostal Benett trubkou a už se z toho nevzpamatoval, propadl se až do sraček typu tohodle filmu. Je to debilní, stojí to za hovno a není proč na to koukat. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tomu sa vraví zábavná sračka. Osedlanie triceratopsa, raptori chrliace kyselinu ropnú(alebo ká maria bohová to bola) T-rex, sexi babenky, nezmyselný dej a ultra zábava, áno takto má vyzerať zábavná kokotina. P.S. To v akej tónine hlavný hrdina prenesie vetu. "Kafe a m-meníčko" je na Oskara." ()

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Eric Roberts zase ze sebe dělá šulina... Ale k hodnocení: V tomto B-filmu Cowboys vs dinosaury neočekávejte žádné umění, film vám poskytne řadu kýčovitých dialogů, hroznými efektů a velmi nepříjemné herecké obsazení. Tvůrci filmu se pokusili o podivnou akční komedii, kde kovbojové bojují s dinosaury. Ve vyprávění děje chybí jakékoliv vysvětlení a většina z času filmu je pouze zaměřena na atraktivní dámy, které ale nemají žádné herecké dovednosti. Takže shrnuto - trapný film, při kterém jen ztratíte hodinu a půl svého drahocenného času. Nedoporučuji! ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Originální příběh, skvěle herecké výkony, výborné triky. Nic z toho tady není. A pokud se filmy dělí na áčkové, béčkové atd., tak tohle bude někde blízko konce abecedy. Aby měl film aspoň nějaké "lákadlo", dostal malou roličku Eric Roberts. Ale jako komedie to přesto celkem fungovalo. ()

Aquila 

všechny recenze uživatele

To je tak debilní film po všech stránkách – scénář, dialogy, herecké výkony, kamera, rekvizity (senzor jakýchsi výparů je nějaká utržená průmyslová kamera), namaskování zranění (na člověka přilepili hovězí žebra), že je to úžasná nezamýšlená parodie, a pokud přistoupíte na to, že to vlastně není film, tak se budete bavit od začátku do konce. ()

mikruu odpad!

všechny recenze uživatele

Snad to raději ani nebudu komentovat. Není to ani Béčko, nebo Céčko... Zařadil bych někam ke konci abecedy. Zvládl jsem deset minut. ()

BLStryker odpad!

všechny recenze uživatele

Jen několik poznámek: 1) Moje jinak slušná přítelkyně asi tak v půlce filmu prohlásila: „To je taková sračka, že to neni možný!“ Myslím, že to mluví za vše. 2) Nemá cenu konkretizovat, co je na této hrůze strašné, snad jen namátkou ultra blbé dialogy. Pomyslným vrcholem je scéna v baru, kdy jedna postava ze skupiny lidí obklíčených krvelačnými dinosaury telefonuje s jinou postavou a na její dotaz, jak to tam vypadá, odpoví: „Je to tady hustý.“ To už jsme opravdu vybouchli smíchy. 3) To, že zde "hraje" hlavní Arnoldův protivník z Komanda Bennett chápu, ale účast Erica Robertse - kdysi nominovaného na Cenu Akademie i Zlatý glóbus - je mi naprostou záhadou. Ani "hvězdná" účast Erica však nezachránila tento shit před odpadem. ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Ne moc záživné béčko, vlastně céčko s jednoduchou zápletkou, nesympatickými postavami, vyloženě ubohými hereckými "výkony" venkovských ochotníků, a s příšerně animovanými dinosaury. Ty jurské potvory se navíc srandovně pohybují, člověka sežerou vcuku letu, i ve vodě jsou rychlí jak barakuda. Umělé vyhřezlé vnitřnosti jsou taky k smíchu. Omšelí pánští hrdinové ženská srdce nerozechvějí, Eric Roberts tomu nasazuje korunu svým efektním zvracením. Párkrát tu do očí uhodí nějaká ta vykrádačka Jurského parku... Úplně nej ale bylo, jak ty lidi ani nevypadali překvapeně, že mají ve městě dinosaury, nechávali se snadno sejmout, žádný řev, panika, prostě tam někam nakráčel ještěr, všechny v pohodě postupně sejmul (už jen ten teatrální způsob, jakým se sesouvali k zemi :-)))) )- a bylo to. Útěk do bezpečí si představuju jinak, než jako připosraný poklus. Dvě děti koukaj, jak raptor masí ženskou, neutíkají, neřvou, jen tam stojí a čučí...Valův fotr skončí s rozleptanou hlavou. Valova reakce ? Nulová, ani slzu neuroní, pohoda džez......atd....atd... Apropó: čím se ti ještěři v podzemí vlastně živili ?? ()

Thuffir 

všechny recenze uživatele

Jojojo... hahaha... jdeme do dolu a musíme to odpálit, horníci, co běžně nosí s sebou M4A1 a podobné .... Absolutně hnusný a bezkozý hééééérečky.... Teda krom Doktorky Zorky Horký,,, to je jako hodně dobrá paní ;) .... a tak ..... dám ti milion dolarů....bomba, to je lepší, než Píseční žraloci.... :v tomto životě, nebo příštím.... halooooo slyšíte mě..... over... tady Val Walker .... Bože, to velký červený auto nejde ukradnout... a co to pod ní je.... smrdí to jako hovno, ale je to díra v hadici ... -D ... BTW, gratulace animátorovi, tohle dokázat ve čtyřech letech,.... ty vobludky a VÝSTŘELY..... hahahah ....a dám si na luk zapálenej hadr... a vole jéééédu na kóni... Zastřelte všechno, co se plazí.... Jak to vypadá .... Hm, blbě :-D.... Otevři bombu?... Možná je to i lepší, než SHARKTORNÁDO.... :-D..... ()

kataklysm 

všechny recenze uživatele

Nejde to jinak než dát plnou palbu. Rozhodně je to brak jako kanál, ale na druhou stranu jsem se bavil. Absurdní situace po celý tento snímek a konečná scéna mě opravdu rozesmála. ()

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

Tak opravdu nechápu jak toto může spatřit světlo světa. Na tomto filmu je všechno špatně. Mrtvoly byli nerealistické, hlavně ty umělé střeva a žebra byli k smíchu (navíc bylo vidět, že dýchají), způsob jakým tady stříkala krev by možná byl terno ve dvacátých letech minulého století, ale v dnešní době to bylo spíš k pláči, scénář a dialogy museli být napsány snad pod vlivem alkoholu, neboť jinak pro ně není omluva a tou poslední kapkou byli neskutečně prkenní herci, kterým bych nevěřil ani nos mezi očima. Jediné co možná stojí za kladnou zmínku je nápad na tento příběh, který kdyby byl zrealizován aspoň trochu dobrou formou, tak by to snad i bylo koukatelné. Jenomže nebyl a tak se nedá hodnotit jinak než tím nejhorším možným hodnocením. ()

Brick.s 

všechny recenze uživatele

Jako docela dobrý... Sice efekty nic moc, ale zas na druhou stranu je to docela zábavné... Jednoduše: Kdo chce vidět ( alespoň dvě ) docela hezký ( neokoukaný ) herečky, hromadu zbraní a dinosaury má tu tento B film... ()

Reklama

Reklama