Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Ľahká komédia, v ktorej Joe, dobrosrdečný obchodník s banánmi, bojuje proti bohatému obchodníkovi Torcillovi. Film má pomalý a nudný rozbeh. Zábava začína až príchodom do mesta, dochádza k situáciám štýlu dedinčan v meste. Dochádza tu už k prvým potýčkam, ale stále tomu chýba spád. Aby dosiahol svoj cieľ musí Joe podstúpiť rôzne situácie od zápasu s byrokratmi na úrade, cez vojenskú služby až po väzenie. Každá situácia prináša nové figúrky, ale vtipy sú veľmi predvídateľné až naivné. Produkcia šetrila zrejme aj na hudbe, keďže recyklovala skladbu Brotherly love z filmu Párna nepárna. Príbeh má samozrejme šťastný koniec a ponaučenie naviac. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Presne to co od neho cakal...do jedneho detailu splnil !!! Velky Buddy je kraaaaaaaaaaaaaaaal !!! Lahka lahodkova beckova komedijka...ktora sa ani kuskom nesnazi hrat na nejakeho drsnaka...a ani minuta v nej sa mi nezdala...ze by bola podana nasilu...ako v milion patsto trapnych komediiiiiiiiiiiiiiiii zrobenych za velkou mlakou,nazdar ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší "sólová" (= bez Hilla) role Buda Spencera je negramotný dobrosrdečný Joe, který kvůli snaze získat licenci na obchodování s banány potřebuje v první řadě získat alespoň "občanku" a vyráží z klidu džungle do města, kde poznává jeho nástrahy v podobě podvodníků, žen, armády a vězení, úřady ho posílají od čerta k ďáblu, ale Joe nakonec dosáhne svého a porazí i mafii, která chce získat všechny banány pro sebe. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer v roli prosťáčka žijícího v odlehlé vesnici, kde jeho jediný kontakt s vyspělou civilizací je cesta do města za účelem prodeje banánů, se dostane do spárů byrokracie. Zní to vtipně a ono to opravdu vtipné je, jelikož tato role byla na míru ušita tomuto populárnímu italskému herci, bohužel k úplné dokonalosti tomu chybí jediné, a tím samozřejmě je absence jeho neodmyslitelný herecký kolega Terrence Hill, nicméně je nutné konstatovat, že tato komedie se řadí k nejlepším samostatným kouskům a nese se v zaběhlém duchu komedií této nerozlučné dvojky. Bud Spencer nikdy nebyl žádný extra herec, nicméně do svých rolí vždycky skvěle padl, pobavil a zvládl je s velkou grácií, a jinak tomu není ani v roli Banánového Joa. Tato komedie rozhodně neurazí a pokud jste se právě vrátili z nějakého úřadu, udělá Vám rozhodně radost. Moje hodnocení 65% ()

Honyaa 

všechny recenze uživatele

Komedie s Budem mám rád. Pohodový příběh, jedna písnička doprovázející celý příběh, pořádné „bitky“ smích také nechybí. Zde se příběh točí okolo banánového ostrova, na kterém velí Joe (Bud Spencer). To by nebylo jen tak, aby mu to ovšem prošlo bez povšimnutí bohatých obchodníků, kteří dostali chuť zrovna na banán. 3 hvězdy ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)

Reklama

Reklama