Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Presne to co od neho cakal...do jedneho detailu splnil !!! Velky Buddy je kraaaaaaaaaaaaaaaal !!! Lahka lahodkova beckova komedijka...ktora sa ani kuskom nesnazi hrat na nejakeho drsnaka...a ani minuta v nej sa mi nezdala...ze by bola podana nasilu...ako v milion patsto trapnych komediiiiiiiiiiiiiiiii zrobenych za velkou mlakou,nazdar ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zavřeli ho za dezerci, nabádání k výtržnostem, za napadnutí státního zaměstnance a za útok na policistu. Už nikdy nebudete muset skákat z okna, šéfe." Tak ministři se nevěší na věšák, úředníkům se nekradou razítka, z armády se neodchází bez povolení a mafiáni se nevyhazují stavebními otvory? Vždyť to nevím ani já, tak jak to má vědět Banánový Joe. Já jsem si s ním tedy užil souboj s úředním šimlem, závod náklaďáků i ochranu zpěvačky, takže si troufnu napsat, že tohle je nejlepší samostatná budspencerovka. A teď si jdu dát banán, protože banány hýbou světem a v tom se Joe vyzná. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale pre mňa je toto dokonalá komédia sama o sebe. Proti byrokracii a všetkých kravinám. Milujem scénku, keď si Joe potrebuje vybaviť občiansky preukaz a rodný list, milujem scénky z vojny, milujem ako si myslí, že mu muž v telke hovorí aby sa poriadne obliekol, milujem keď pracuje ako vyhadzovač. Tento prostoduchý dobráčik proste má talent robiť veci poriadne... alebo občas jemne nepochopiť. Je to pre mňa absolútna klasika komédie... treba vidieť. :D ()

TostTom 

všechny recenze uživatele

“Čím jsi byl než ses dal k armádě ? Jedl jsem banány.” Banánový Joe je opravdu skvělý film a skvělá komedie, takhle jsem se už dlouhou dobu nenasmál. Bud spencer se zde v roli banánového Joe snaží získat licenci na prodej banánů, ale to není tak jednoduché a musí proto do města, kde poznává úplně nový svět. Nakonec se mu ale licenci získat povede a vše dopadne dobře. Tento film rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější z tvorby Buda Spencera. Skvěle zahráno, originální příběh a spousta vtipných scén. A na závěr, Banány hýbou světem. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Spencer jako banánový Véna nebo Joe. Je to průměrná komedie o prostým chlapovi, který chce jen prodávat banány. Počáteční závod otřesně natočen, ale pak kvalita stoupá. Nejvtipnější část, když je Joe u armády. - 60%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)

Reklama

Reklama