Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rebecca (Barbara Niven) si jednoho dne uvědomí, že ač už má nejlepší léta svého života za sebou, nikdy nezažila orgasmus. Zatímco přemýšlí o tom, zdali je chyba v ní, nebo v mužích, jimiž se celý život obklopovala, přijde její sestřenice s nečekaným návrhem - sjednat si rande se společnicí (Jessica Clark). Snímek je dalším počinem lesbické autorky Nicole Conn (Elena Undone, Claire of the Moon). (playboxguest)

(více)

Recenze (20)

kaylin 

všechny recenze uživatele

"A Perfect Ending" je dalším filmem, který u nás bude spíše neznámý. Moc se není čemu divit. Na jednu stranu snímek, který se snaží zobrazovat něco, co osobně považuji v naší společnosti za normální, na druhé straně nezachází do takových podrobností, aby bylo možné mluvit o snímku skandálním. Zároveň si říkám, že ani ta nahota zde není nijak závratně řešena, pořád jsou zde scény, kde si přes sebe herečka rychle přetahuje deku. Proč? Protože to tak mají v Hollywoodu prostě naučené. Z vlastní zkušenosti vím, že tohle se většinou neděje. Ať už já, nebo moje přítelkyně, když se jdeme z postele rovnou obléct, tak sebou deku netaháme, ale jdeme tak, jak jsme měli chodit v Ráji, kdyby to Adam s Evou nepodělali. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/a-perfect-ending-2012-30.html ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ta druhá hvězdička je snad jen za ucházející sexuální scény, které jsem beztak vydržela jen s hodně přivřeným okem, páč je jejich hlavní aktérkou nevzhledná téměř šedesátiletá baba a ne, to opravdu není hezké. Fakt nevím proč se s tím režisérka (autorka o něco lepší Eleny Undone) tak párala (některé záběry se snaží mít fakt vyumělkované), když si to své rádoby umění pak totálně zprasí obsazením. Tenhle film je prostě jen ohromná televizní břečka o tom, jak si bába před smrtí uvědomí, že by chtěla mít v posteli víc jak dvě kozy, pak se na ně hodinu bojí šáhnout a zbytek filmu už je zase nedokáže pustit. 30% ()

Reklama

kvete.i.vadn 

všechny recenze uživatele

Některé dialogy byly trošku zvláštní, ale jinak úžasné obsazení, skvělá hudba, výborné scény...ač normálně filmy s tímhle tématem nemusím, tenhle je opravdu povedený....úplně jiné, než jsem to čekala a co hlavně...nečekala jsem, že se mi to bude takhle líbit! :-) Taky mě zaujaly úvodní i závěrečné titulky. ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Žena středního věku, provdaná za bohatého manžílka, co se pokusil znásilnit nevlastní dceru, nikdy neměla orgasmus. To se ovšem změní, když ji její lesbická sestřenice dohodí společnici, do které se zabouchne. Od poloviny filmu tak máme možnost zhlédnout několik sexy lesbických scén. Mezitím sledujeme její na hovno život, jak se utápí v chlastu, a jak je její sestřenice šťastná. To už by bylo lepší snad i to porno. ()

PetMcHegoat 

všechny recenze uživatele

Americká Rosamunde Pilcher? Na první pohled možná, ale na ten druhý? Hodnotit tenhle snímek není jednoduché. To máte jako v krasobruslení, tam se taky řeší technikálie a umělecký dojem zvlášť. Co k té první stránce... no, v příběhových náznacích jsem se místy ztrácela, obrazová vzletnost byla na mě malounko kýčovitá, ale stylu filmu a dokreslení určité atmosféry tam seděla stejně jako hudba. Herecky, dalo by se říct, nad očekávání. Při vší úctě, provozovat v šedesáti takové postelové prostocviky, jako Barbara Niven, to chce odvahu. Klobouk dolů, má můj obdiv. Navíc tyhle scény vůbec nepůsobily trapně a nevkusně. To už se pozvolna dostávám k celkovému dojmu. Sama se divím, ale tenhle film na mě prostě emocionálně fungoval a né, že né. Minimálně mě přivedl k zamyšlení nad tím, jak velkou daň si může vybrat, u žen pocházejících z jakéhosi "jíného časoprostoru", intimní nenaplněnost. Zanechaná stopa výrazně promluvila do celkového hodnocení. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Mezi hlavními představitelkami Barbarou Niven a Jessicou Clark je věkový rozdíl 32 let. (ICTS)

Reklama

Reklama