Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektora Rizza přezdívaného Velká noha čeká náročný případ, který se ho osobně dotýká. Někdo se totiž odvážil obvinit ho z obchodování s drogami. Aby očistil své jméno, musí zjistit, kdo z kruhů blízkých mafii infiltroval jeho policejní oddělení. Každý druhý by se takového úkolu zalekl, anebo si na něm později zlámal vaz, avšak pro Rizza neřešitelné případy prostě neexistují. Zjistí pravdu, i kdyby se kvůli tomu měl vydat až do samotného Hong Kongu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Policajt v Hongkongu sice úspěšně navazuje na předchozí díl Policajt Drábem pokud jde o vtipné repliky, neustálé fackovačky jsou však již nudné. Krom toho zavádí móresy nové, dle kterých se budou chovat i jeho pokračování Policajt v Africe a Miliónový Brouk: všudypřítomná exotika (Asie zde, později černý kontinent a Egypt) a roztomilé škvrně. Obojí pak na úkor scénáře, který přeci jen měl napoprvé mnohem promyšlenější podobu. Spencerovsky silné **. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Stylové pokračování filmu "Policajt drábem". Bud Spencer má tentokrát za parťáka zloděje Franka (ve skutečnosti agenta FBI), kterého hraje Al Lettieri (Rudi z Peckinpahova "Útěku"). Pěstních bitek je poměrně dost a jsou i docela dlouhé a opět se veselé situace střídají se smutnými. Zkrátka celá série "policejních Specerovek" je na přibližně stejné úrovni. ()

Reklama

TostTom 

všechny recenze uživatele

Další skvělý film a pokračování s komisařem Rizzem, který se tentokrát vydává kvůli drogám až do Hongkongu. Jelikož ale nenosí zbraň a radši používá pěsti, tak se i zde dočkáme spousty skvělých bitek a také spousty známých tváří. Akorát mi zde něco chybí a  i přesto, že jde opět o skvělý film tak to na jedničku nemá. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Hrubou silou ničeho nedosáhneš." Tohle si Bud rozhodně nemyslí, takže k práskači se doslova a dopísmene probije, profackuje. A protože jsou fackovačky vtipné (hlavou rozražené dveře), bangkokský zlodějíček silně inspirativní a Al Lettieri jako doplněk do klasické dvojky taky parádní, nemám výhrady. A scénář mě v těchto filmech ani nezajímá... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V druhym dilu o Rizzovi se objevi nekolik starejch znamejch z prvniho dilu a ze zacatku pribeh vypada skoro stejne. Opet Spencer vysetruje drogy, prochazi se po "svym" meste a kdekdo mu pomuze. Jenze pak se dej presune do Hong Kongu, kde Rizzo nikoho nezna a i kdyz je jeho patrani furt docela dobry, je to spis takovy o nahode. Ale je fajn videt rozdil boje mezi obrim Rizzem a malejma poskakujicima cinanama. Stejne jako v prvnim dilu je tu nakonec podezrelej on sam, na zaver tu je nekolik zvratu, je tu spousta bitek a i par vtipnejch momentu. Skoro stejne dobry jako prvni dil, ale zbytecne moc dlouhy, 15 minut zkratit by bylo tak akorat. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Itálii, Maccau a Hong Kongu. (Terva)
  • Na konci filmu, kdy jsou u jídla, má malý číňánek hůlky vedle talíře. Když začne jíst, vyndá hůlky z oblečení a vedle talíře chybí. (jirimat)

Reklama

Reklama