Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Legendární zábavná a šokující reality show po americku! Jaké to je vyměnit si život s někým, kdo má úplně jiné názory a odlišný pohled na svět? A jaké to je muset se starat o cizí divnou rodinu? Výměna manželek USA přináší šokující srážku neslučitelných světů. Situace, ve kterých není na rozbouřené city nouze, které ale zároveň přinášejí důležité životní lekce... Dvě manželky z naprosto rozdílných domácností, s přesně opačnými názory, společenskými zvyky a stylem výchovy dětí si na jeden týden vymění život. Nenechte si ujít nečekané střety absolutně nekompatibilních světů v zábavném, dojemném, šokujícím a někdy až drastickém zábavném pořadu Výměna manželek USA. Na jedné straně stojí bohatá matka šesti potomků. O peníze nemá nouzi, každá překážka pro ni znamená vítanou příležitost posunout se dopředu, a ani náhodou nedá dopustit na vzdělání a přísný řád. Co když se vymění s hipísáckou máti z druhé strany, která pobírá podporu, svých osm dětí zásadně neposílá do školy a žije s nimi jako nomád v autobusu? A jak to dopadne, když se moderně založená máma z velkoměsta, která je posedlá technologiemi a prožívá všechno online před kamerou, dostane na venkov? Co když se vymění s farmářkou, již nějaké to techno vůbec nezajímá? Můžete se spolehnout, že každá z těchto Výměn manželek vyústí v prozření. Všechny epizody této legendární reality show jsou plné rozbouřených citů, ale zároveň přinášejí důležité životní lekce obou manželek, jejich dětí i celých rodin. (TV Prima)

(více)

Recenze (46)

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Tak to já si teda stojím za tím, že česká výměna je lepší. Tady pozorujeme pořád ty samé případy. Lidi, kterým je vše ukradené, vs lidi, kteří cvičí své děti jako v cirkuse, aby byly úspěšné a oblíbené. Ze začátku dobré, ale po pár dílech se vám toho přejí. Dobré tak maximálně na zvednutí sebevědomí ve smyslu "nejsem až takovej bordelář" nebo "vlastně sme docela normální". ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Potvrzení toho, že když dva dělají totéž, není to totéž. Americká původní verze má něco do sebe. Když pominu to, že júesácká mentalita je kapánek mimo tu naší, tak to má celkem grády. V každém díle bych víceméně obě rodiny nakopala do zádele, páč tam není ani jedna, která by něčím nevybočovala. A vždy je to nějaká chuťovka. Ale to je dobře. Nechci koukat na českou slátaninu z paneláku, kde se pomalu stydím za to, že jsem stejné národnosti. Není to rozhodně žádná pecka, kterou si nesmí nikdo nechat ujít, protože by se vůbec nic nestalo, ale za prvé je pro mě zajímavé sledovat jak žijí rodiny jinde a dokonce mě i baví sledovat co některý vypatlaný hlavy dokážou vymyslet za názory a ještě to předvádět před celým světem, přičemž mám po každém díle pěkně povolený svalstvo na krku, od toho šroubování hlavy ze strany na stranu. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Všichni říkají, že je takovéto pořady nezajímají, ale tajně se dívají. V USA se sexuálně mísí každý s každým, kdyby to šlo tak i se zvířaty. Zdejší sociologická Teorie tavícího kotle platná desítky let již byla opuštěna, protože se zjistilo že lev a zebra vedle sebe v zoo prostě být nemohou. A to je na tomto seriálu to nejzábavnější . Ten kontrast různých kultur, když dáte dohromady ježka a nutíte ho žít s netopýrem. Nebo vztah motýla s chrobákem. ()

Lenula4 

všechny recenze uživatele

Wife swap USA je mnohem lepší show než ta naše Česká. Zatímco, naše české ženy, jedou na výměnu do rodin s tím, že snad něco vyřeší, na něco příjdou ve svém osobním životě, nebo jak vyřeší svůj vztah s manželem/přítelem apod., americké ženy, jedou do rodin s tím co oni v nové rodině můžou změní, jak jim ukáží jiný styl života apod. My jsme tak strašně obyčejný národ, že v rodinách není co moc vyměňovat. Proto ta větší zábava, jak se rodiny vypořádavají se situacemi ve kterých se nikdy neocitly. ()

JakeFox 

všechny recenze uživatele

Vynikající, u tohohle se neskutečně bavim. Zajímavé je, že český verzi jsem udělil jednu hvězdičku. Buď je to tím, že Američani to mají dotažený do extrémů a sázejí proti sobě ty nejprotikladnější famílie nebo tím, že ti lidé, kteří se v těchto soutěžích prezentují, nejsou moji spoluobčané a já se tak nerozčiluji. Výměna manželek ČR mě dokázala vždy nehorázně vytočit. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama