Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tož já hlavně doufám, že tohle vidělo co nejmíň děvčat, protože jinak to včera bylo naposledy, co jsem vsítil. Taky jsem moc rád, že jsem se rozhodl připravit si k tomuhle filmu druhou večeři, no náramně mi chutnalo! U filmu mi nestačí, že něco jenom vidím, film není módní přehlídka. Rád bych krom stupňování šílenosti dostal i odpovědi na otázky proč, jaký to má důvod a jaké je řešení. Jinak je to totiž, nezlobte se na mě, jenom pěkná chujovina. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Psycho dráma o lesbickej primadone, ktorá si jedného večera zasúloží s neznámym cudzincom a ostane nakazená vo veľkom štýle. Takže sa postupne psychicky i fyzicky rozpadá, devastuje a samozrejme sa pomaly až do konca tvári, že o nič nejde, aby sa chudák divák náhodou nedočkal niečoho prekvapivého. Mierne pripomínajúc napr. nedávny "Thanatomorphose", mi to prišlo síce o dosť lepšie natočené, ale celkovo to mohlo byť určite aj zaujímavejšie. Na jedno pozretie ok. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Celkem detailní rozbor rozpadávající se dívky. Během tří dnů sledujeme pod drobnohledem její transformaci z krásné lesbičky na fyzickou trosku, jejíž tělo začnou postupně opouštět vlasy, nehty, zuby. Ale nebojte, dojde i na červy vypadávající z vagíny, takže fakt chuťovka. Chuťovka o to víc nepříjemná, že postihne takhle sympatickou holčinu, která klopýtne jen na jeden večer. Narozdíl od jmenované Thanatomorfózy však tenhle snímek disponuje větším budgetem a hlavně příběhem, což mi sedí rozhodně víc. Za mě určitě spokojenost. A teď vzhůru na Halleyovu kometu. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý námet avšak s príšernými hereckými výkonmi, hlavne teda vedľajších postáv. Nepochopené správanie sa Samanthy po zistení nemoci ma docela nasieralo. Veď keď zistím, že niečo nie je v poriadku a následne niekoľkokrát povie mame, že sa nič nedeje resp., že je všetko v pohode....hrôza. Mrzí ma fakt, že sa skoro vôbec nedozvedáme o postave prenášača, takto čisto len sledujeme premenu Samanthy do konečnej podoby. Ponaučenie ? Keď si raz lesba, zostaň lesbou :) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mě dřív než jeho anotace nalákal jeho plakát - nekrofilní část mojí psýchy se ihned platonicky zamilovala do té půvabné dívky na obrázku s odumírajícím hnilobným obličejem. Myslím, že každý ryzí milovník horrorů musí Samanthu shledávat krásnou a přitažlivou, protože Krása a Hrůza jsou sestry, jak je známo. A co se děje týče - jedná se o takový drobný osvětový příspěvek k propagaci bezpečného sexu. A mile nechutný. A se šťastným koncem. Hodně silné čtyři. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama