Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý námet avšak s príšernými hereckými výkonmi, hlavne teda vedľajších postáv. Nepochopené správanie sa Samanthy po zistení nemoci ma docela nasieralo. Veď keď zistím, že niečo nie je v poriadku a následne niekoľkokrát povie mame, že sa nič nedeje resp., že je všetko v pohode....hrôza. Mrzí ma fakt, že sa skoro vôbec nedozvedáme o postave prenášača, takto čisto len sledujeme premenu Samanthy do konečnej podoby. Ponaučenie ? Keď si raz lesba, zostaň lesbou :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď raz lesba, tak furt lesba. To by mali mať dievčatá milujúce rovnaké pohlavie na pamäti. Lebo keď už nestačia prsty a jazýček a je potreba vtákov, môže sa stať to, čo sa stane v tomto podarenom filmíku. Samozrejme, ale len vo filme(?). David C., kráľ venerického hororu, by z tohto diela pociťoval určitú radosť. No pretože pozerať sa na postupný rozpad ( rozklad ) tela a duše, je práve šálka jeho čaju. A či budú mať určitú radosť aj samotný ( fajnšmekerský ) diváci? Ak sa nepobľujú z niektorých záberov ( tí imúnnejší sa len radostne pousmejú ), tak potom samozrejme áno. Škoda len toho utrhnutého záveru a aspoň čiastočne vysvetlených udalostí. ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Námět pěkný, ale nic dalšího na tom dobrého není. Herci jsou snad nejhorší co jsem kdy viděla (nebo alespoň za hodně dlouhou dobu, protože horší výkon nepamatuju). Konec je fakt k popukání... nebo spíš k pláči... co má kdo radši. No, naštěstí je to docela krátké, takže se člověk nestihne nudit, i přes tu hrůzu, co vidí :-) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film, jehož hlavní postava mě neuvěřitelně iritovala (její herecká představitelka, Najarra Townsend, mi navíc přišla ošklivá, nebavilo mě proto ani na ni koukat) - na začátku nesnesitelná kráva, na konci rozkládající se vražedkyně. Ostentativně prohlašujíc, jak muže nepotřebuje, se jedním nechá opíchat v autě poté, co si na večírku lehce přihne vodky, a druhého - zamilovaného blbečka - pro změnu neváhá opíchat sama, když mu chce předat ten hnus, který chytla od toho prvního. Jako by to nebylo málo, film se nijak neobtěžuje sdělit, co že to vlastně Samantha chytla a co se jí děje, a celé to usekle končí v 78. minutě, nejspíš aby mohlo vzniknout pokračování, které se skutečně o 2 roky později natočilo (pod pokračováním je ale podepsán jiný scenárista i režisér, těžko tedy soudit, jestli se od začátku vědělo, že vznikne i dvojka). Ač je to dnes vcelku běžná praxe, osobně mi to přijde jako pohrdání divákem a nesnáším to. Spolu s těmi nechutnostmi typu odpadající nehty a červy ve vagíně je to pro mě další důvod, proč měl ten film spíš sral, než že bych z něj něco měl. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Zatímco Thanatomorphose byla nenápadně psychologická přehlídka triků stojíci na metafoře duševní mrtvolnosti, která se projevuje úplným fyzickým rozkladem, Contracted je 90 minut pseudodějového čučení na otravnou nánu, co i v posledních minutách pohazuje perfektním účesem a i s tím herpesem u huby vypadá líp než já po dvouhodinovém snažení v koupelně. Doufala jsem, že se budu moci smát předpokládanému poselství "heterosexualita je zlo, které tě rozloží zevnitř", ale s příchodem závěrečné pointy, rovněž známé jako to nejvyčpělejší zápletkové klišé současného "hororu" a "pěkně prosím, naserte si", docházím k závěru, že ta má vysněná, těžce progresivní volovinka by přece jen bývala měla větší koule. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama