Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nečekal jsem nic závratného, ale film nakonec i přes svůj amatérský vzhled nedopadl tak špatně. Docela jsem v něm našel zalíbení, přestože v něm jde, o jak se později ukáže „zombie“ zápletku. Tentokrát se nákaza přenese opravdu netradičním způsobem (a já tak toužil po dvou lesbičkách), že dám od nich už ruce pryč a začnu všude chodit se „šprckou“. Přestože tempo je místy přímo uspávající, byl jsem zvědavý, jak to s naší hrdinkou dopadne a vydržel až do samotného konce. Ve finále jsem se tak dočkal celkem zajímavého vyvrcholení a to nejen již značně pozměněné Samanthy…Najarra Townsend si vedla dobře, na rozdíl od svých kolegů a kolegyň…50% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

S jasnou lajnou nastolený velice (opakuji VELICE) nechutný thriller o tom, jak se nevyplácí mrdačka na jednu noc a to v takovém obrazovém doprovodu, jakej nechceš! Naštěstí v tomhle filmu nejde jen o to, co nejvíce šokovat, takže vše působí dost uvěřitelně a o to dramatičtěji a to díky i druho-ligové produkci a bohužel také mnohdy unylé herecké výkony nejsou žádná sláva. Byly chvíle, kdy bych se nezdráhal dál i 4 hvězdy, ale bylo by to pouze za již zmíněnou nechutnost, takže budu férovej. Pro milovníky hnusu a panikáře, co se bojí, že něco lapnou, tohle je povinnost! :D ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Námět pěkný, ale nic dalšího na tom dobrého není. Herci jsou snad nejhorší co jsem kdy viděla (nebo alespoň za hodně dlouhou dobu, protože horší výkon nepamatuju). Konec je fakt k popukání... nebo spíš k pláči... co má kdo radši. No, naštěstí je to docela krátké, takže se člověk nestihne nudit, i přes tu hrůzu, co vidí :-) ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Nesympatické vedlejší postavy a úplně tragicky zahraný "záporák" (a to je tam asi tak minutu) a pár divných blbostí asi moc nepodpoří ten poměrně banální námět, že holka dělá každodenní činnosti se stále zhoršující se divnou nákazou :). Co to ale vytáhlo bylo když už to v posledních tak patnácti minutách začlo být úplně přísně bizarní. A pak přijdou vtipné titulky :). Není v tom nic převratného, prostě klasický zuby, nehty atd. a velká většina postav je krajně protivná + navíc pár těžce retardovaných scének, ale s tím koncem jsem dokonce přemýšlela o **** :). ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení...i když ono v rámci žánru asi není radno používat zrovna takovéto přirovnání, každopádně mi byla naservírována zcela netradiční porce hororu v podobě přeměňující se (původně) krásky v hlavní roli. Tady je vidět, že i bez použití speciálních efektů a desítek amputovaných končetin může husí kůže vznikat i zcela za jiných podmínek, sem tam mě fakt mrazilo..................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama