Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 4

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (125)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Veverčák Surly (hlas Will Arnett) zničí nedopatřením zvířátkům žijícím v parku veškeré zásoby jídla na zimu. Nedlouho poté je Surly komunitou vyhnán do města a nesmí se nikdy vrátit... K těm zajímavějším postavám patří nemluvný krysí kámoš Buddy, Krtek (břichomluvec Jeff Dunham) a Mýval (Liam Neeson). V závěrečných titulcích mile překvapil animovaný PSY, který zazpíval Gangnam Style. Ve filmu je také jedna mezititulková scéna, která se objeví i ve druhém díle a dočká se rozšíření. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pro nás zvířata je to těžké....... Pár vtipů to má, ale jako celek mě to nevzalo. Někdy si scénář jde svou cestou a přestává fungovat. Podobnost s příběhem "Za plotem" je až moc nápadná ale aby to fungovalo zde musíte přehlédnout řadu výmyslů. Pro děti to bude určitě parádní jízda, ale pro ostatní jen průměrný příběh. Díky, ale příště bez píšťalek a jen lízání. Vydržte závěrečné titulky. Ne kvůli hloupé hudbě, ale kvůli dvou dodatkům na úplném konci. Ještě se trochu zasmějete. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Samotný základ scenáru a samotný odkaz pre dušu nielen malému ale aj veľkému divákovi nie je zlý. Ich interpretácia je však prinajmenšom chaotická. Postavičky (jak záporné tak aj kladné) sú síce sympatické, ale v dnešnej dobe pre animák je to len dostačujúce. Jedno je isté: Tvorcovia sú fanúšikmi PSY! Záverečné scéna s titulkami na pieseň Gangman Style je však cool! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl slusnej opruz. I na pomery animaku stupidni pribeh, prumerna az podprumerna animace, dabing sice dobrej, ale postavy naprosto nezajimavy a nesympaticky. Nenajdete si tu nikoho, komu byste fandily, nebo si ho oblibily, navic se nekona ani zadna zabavna vedlejsi postava. Forky by se daly spocitat na prstech jedny ruky a to se jeste nejedna o nic zazracnyho, spis ve stylu nekdo se lekne nebo nekam spadne. Vylozene jsem se nenudil, ale i tak to je jeden z nejslabsich animaku posledni doby. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

O dosť slabšia animácia oproti animákom z dielní Pixar, Disney a podobne. Boli síce momenty, kedy boli rozdiely nepatrné, ale aj momenty kedy šlo o rozdiel triedy. To isté v podstate platí na hudbu. V niektorých momentoch otravná uši rezajúca hudba, ktorá absolútne nekopírovala danú situáciu, inokedy zase dobrý podmaz, ktorý to celé oživil. Čo sa vtipov týka ja som sa nasmial i keď priznávam, že šlo skôr o prvoplánový humor. Celkovo sa jedná o také 50 percentné dielko. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)
  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama